justynka1
Mamusia Antoniusia
no właśnie,napisałam do niej,al nic mi nie pomogła,bo nawet po zapisaniu pliku,nie mogę go znaleźćDziewcyzny- macie na mailu ankiety- tam są dwa załączniki- trzeba wypełnić dwa krótkie kwestionariusze, ja dopiero teraz zauważyłam ten drugi i musiałam dosyłać, taka ze mnie gapa![]()
,chyba poproszę siostrzeńca o pomoc.ja jeszcze nic nie mam ,nawet ni ekupiłam nic dla dziecka,nie wspomnę więc o mojej torbie.muszę kupić pidżamę i szlafrok nowy....Powiedzcie mi czy wy juz macie jakies torby do szpitala przyszykowane?
J
PS. Idę schrupać jabłko!

uuu.kochana lekarz jeszcze raz lekarzIvona83 witamy kolejną czerwcóweczkę i mamę córeczki
Ja umieram z bólu!!Nie mogę normalnie funkcjonować.Jestem załamana:-(Kręgosłup boli przy każdym ruchu.Powiedzcie czy jest coś co mogłoby mi przynieść ulgę???????????????
Najbardziej stresuje mnie to ,że w miejscu gdzie odczuwam ten ból(lędzwie) jest spuchnięta gula.Już nie daję rady i nie wiem co z tym zrobić.

jula nas obudzila o 6.45 ze słowami: "mamusiu.... zesiklałam sie"wiec juz było po spaniu.
nie ciekawie;-)widziałam,tez miałam wejść napisać,że będzieDziewczyny za chwilkę na TVN będzie program pt.Cała prawda o porodach domowych.
Myśle że warto posłuchać.

nic ciekawego się nie dowiedziałam

a teraz troche z innej beczki.
doszłam do wniosku,że chyba mi się wody sączą

.wkładkę muszę średnio 2x zmienić.jest mokra,przeźroczysta.w poniedziałek mam wizytę,ale co wy o tym sądzicie?
wiec juz było po spaniu.