Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Izka mam nadzieję, że i mnie wkrótce dni tygodnia zaczną się mylićWitam się piątkowo :-)
Setana - na zwolnieniu dzień do dnia podobny - gdyby mąż i syn nie wychodzili do pracy/szkoły dni tygodnia by mi się myliły :-)
Traschka ja też nie wyobrażam sobie latania z noworodkiem na rękach po hipermarketach wśród tłumu ludzi, uważam że to głupota.coś za wiele w tym DDtvn nie powiedzieli, wynika z tego, że lepiej wszystko kupić po narodzinach dziecka, co jest dla mnie troszkę głupiutkie. Jak się okaże wieczorem, że moje dziecko ma odparzenie na pupce a ja jestem z nim sama to z pewnością razem się ubierzemy i pojedziemy do całodobowego tesco po krem na odparzenia. Jakoś to do mnie przemawia, już nie mówiąc o tym, że wtedy kupując na szybko znacznie się przepłaca... no cóż
Ironia ja przestałam czerpać przyjemniść z kupowania dla siebie, kompletnie mnie nie interesują sklepy z ciuszkami dla dorosłych![]()
Katamisz moja dzidzia tez od dwóch dni dużo mniej aktywna jest, ale czasem się ruszy więc nie panikuję. Jak chodzi o ten śnieg, to ja akurat z tych co się cieszą, bo dziś wiozę futra na trening no i rosną szanse, że zawody w przyszłym tygodniu się odbędą. Posyłam Ci cieplutkie myśliCześć dziewczynki
moje drugie dzieciątko coś mnie niepokoi bo mało aktywne dzisiaj w tym brzuszku...:-(
dzisiaj wyjątkowo inny bo śnieg pada i biało się zrobiło.I nastrój średni...
Cześć Setanko kiedy idziesz na to L4??Może wtedy mogłybyśmy gdzieś się spotkać w końcu:-)Dobrze widzieć Cię w dobrym nastroju kochana.Przeslij mi troszkę tego optymizmu bo mi go dziś brak...
Nie jesteś sama... przeraża mnie to...cześć dubeltówka
Dziewczynki powiedzcie mi czy to ja jestem jakaś inna albo co...ale mała mi siedzi prawie cały czas na pęcherzu.Zauważyłam ,że jak kicham np to popuszczam siurki z wysiłku...nie sikam w gacieale zawsze jakaś tam kropelka poleci.To normalne??Czy pogadać o tym z lekarzem??
Takich typowych gondol nie ma. Zeby zrobic miejsce lezące dla noworodka po prostu siedziska spacerówki rozkłada sie całkoiem na płasko i niektore mamy tak robia, podkładając tylko jakis kocyk, albo mozna (ja wybrałam taką opcje) dokupic równiez tzw. gondole, a w rzeczywistosci sa to nosidełka z usztywnianym dnem.Aaga faktycznie kolorystyke mają ubogą ale najważniejsze to nie jest.Ważne żeby łatwo się prowadził, był dobrze wyważony i żeby maluchom było wygodnie.A ten kolor który opisujesz jest bardzo ładny.A jak wyglądają gondole?