• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

Cześć
Ojj baby wredne takie jesteście dla tych swoich mężów!! :-D Joke!!

Silva tak trzymaj jak chłop wyszedł na ludzi to nie ma co odpuszczać...;-)

Mój D też mi codziennie odkurza i wyciera kurze, myje podłogi i okna i wychodzi z psem a mnie pozostają lżejsze obowiązki typu mycie naczyń czy robienie prania z wieszaniem :tak:

reklama
Agabre - ja absolutnie nie wyręczam się mężem w sprzątaniu:P Wyjątkiem jest zmywarka, której chyba nikt nie lubi opróźniać. Poza tym Michałek ma codziennie czyściutko i obiad też na niego czeka:) Są jednak czynności, których pomimo tego, że siedzę w domu, to nie robię i robić nie będę - odkurzanie, mycie podłóg, mycie okien. Te czynności zawsze należały do niego i nie chcę mu odpuszczać, żeby się nie rozleniwił za bardzo. Ruch to zdrowie;)) Poza tym ja jestem wychowana w rodzinie, gdzie w każdą sobotę wszyscy brali się za wspólne sprzątanie, bez względu na płeć. M. natomiast wychował się w domu, gdzie wszytsko robiła mama. Musiałam się mocno napracować, żeby go "wyprowadzić na ludzi". Teraz nie mogę odpuścić:)

tak trzymaj Silva :biggrin2:
mój też mi pomaga, mycie podłóg i odkurzanie to od ślubu jego zadania. A jak nie było zmywarki i obaj chodziliśmy do pracy to helooooł... sam mówił że ja gotuje a on zmywa :biggrin2:
Podział obowiązków. Przy dziecku też mu nie odpuszcze.
Moja koleżanka to faceta tak rozpuściła ze hej. Że on niby taki zmęczony z pracy przychodzi i w ogóle (ona też pracowała) i obiadek zawsze był i wysprzątane i wszystko na gotowe miał. On nawet nie wiedział gdzie ona szmaty chowa!!!:szok:
A jak dziecko urodziła to sie jej oczy otworzyły! Jak musiała być w szpitalu bez małej bo miała jakąś infekcję to sobie tatuś i z dzieckiem poradził i z domem i też było. A raz go zapytałam o tą sytuacje to mówił, ze po co on miał przed orkiestrę wyskakiwać, jak mu wszystko podawała - było miło ;-)

Ja się na dziś żegnam- jedziemy niedługo na imieniny do Brata...
Patryka- piwko będzie się lało strumieniami...
A ja znów będę patrzeć! :wściekła/y:

Ależ mi tego brakuje... Ale skoro tyle wytrzymałam to wytrzymam jeszcze te "kilka" miesięcy ;-)

miłego wieczorku Czerwcówki i do jutra :-)

AgatkaT udanej imprezy!!

A wiecie co ja robię?? Dogadzam sobie...;-) mleczkiem w tubce o smaku karmelowym!!!!!!!Pychotka!!!!OOO takie...
593_1.jpg
pencil.png

Katamisz - jak ja dawno się tym nie delektowałam :-) Wciągnij i za mnie odrobinkę ;-)

Agatka - baw się dobrze. Następna taka imprezka za rok a wtedy możesz sobie odbić :tak::-)

Mąż z dzieckiem u lekarza... Ciekawa jestem co pani dr powie na te wyniki badań...

reklama
silva moj tez w domu duuzo mi pomaga choc zdecydowanie woli wkladac do zmywarki niz z niej wyjmowac:-). Co prawda troche go doszkolilam jezeli chodzi o
obowiazk domowe, ale tak naprawde duzo zrobilo wojsko w ktorym byl kilka dobrych lat. A pomyslec nasi dziedkowie nie wiedzieli jak wlaczyc odkurzacz:-D. No przynajmniej moj.
katamisz oj ostro jedziesz. Ja staram sie unikac takich dobrodziejstw, choc przyznam, ze uwielniam taka slodycz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry