• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

U mnie była siostra, a zaraz będzie mąż, więc nie zdążę poszaleć na forum, ale zdążyłyście mi smaka narobić ;-)
Katamisz, ja uwielbiam to mleko, tylko zwykłe - zielone :-D

zolza ja też kocham to zielone ale nie było w sklepie(było tylko karmelowe i kakaowe):-(Musiałam się pocieszyć tym co jest.Zjadłam prawie całe i nie dobrze mi aż było...:-D

reklama
Ale ochoty mi narobiłyście.Ja od paru dni mam strasznego leniucha,nic mi się nie chce tylko bym spała i leżała.Boję się że jakaś choroba mnie rozkłada bo od paru dni siostra w domu chora i chyba się zaraziłam.Co robić?

Silva, to nie tak, że on niczego nie robi, bo jak pracowałam, to podział obowiązków był równy :) Teraz jestem w domu i mam więcej czasu, więc nie zawracam mu głowy drobiazgami :) on i tak sam z siebie proponuje pomoc, bo tak był nauczony w domu. Nie miał siostry, więc mama obu synów goniła do pomocy ;) muszę przyznać, że teściowa wykonała kawał dobrej roboty ;)

Co do słodyczy, to ostatnio muszę się zadowolić naturalną słodyczą owoców czy innych produktów spożywczych. Cukier mam dość wysoki i totalny zakaz słodkości :(

justynka - czekamy na zdjęcia!! :)
katamisz - ja też lubię to mleko... najbardziej rzeczywiście takie zwyczajne... ech.... :)
Silva - popieram włączanie męża do prac domowych. Mojego szczęsliwie nie musiałam przyuczać... on bardziej dba o porządek niż ja... zgrozo... ;-)

to ja idę na grzanki... ;-)

a. byłam dziś na glukozie obciążeniowej b.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ochydnie było, dobrze, żę mam to już za sobą ;) a wyniki mam śmieszne, bo mam 88 mg/dl zarówno dla pierwszego jak i po 2 godzinach.. śmiesznie ;-)

Kati do ślimaczków pasuje taka oto sałatka:

1 słoik seleru konserwowego
1 puszka kukurydzy
2 ząbki czosnku
sól, pieprz
1 łyżka majonezu i 1 łyżka jogurtu naturalnego

Seler odsączyć, poszatkować, dodać kukurydzę i przyprawy, przeciśnięty czosnek i majonez z jogurtem...wymieszać...SMACZNEGO!

reklama
U mnie na tapecie jest bita smietana, z kawa lub sama, racze sie codziennie. Na kolacje byly nalesniki z konfitura brzoskwiniowa i... bita smietana. Dzisiaj pomalowalam sobie wlosy, fajne te farby 10-cio minutowe, no i wreszcie wygladam jak czlowiek z jednolitym kolorem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry