Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakoś pomanewrowałam i dałam radę ale poczułam zderzak malucha na swoim...:-(Dobrze ,że było to muśnięcie i nic nie zrobiłam ani swojemu ani maluszkowi ale jak spotkam tego sąsiada z citroena to mu zwrócę uwagę!!

pochwal sie na zakupowym 

jakimś cudem. Zauważyłam pewną zasadę co do pogody. W Polsce pogoda dziś jest taka sama jak u mnie tydzień przed. I tak jest cały czas u mnie świeci słońce, a w Polsce świeci za tydzień, więc jak chcecie prognozę na przyszły tydzień to mogę wam powiedzieć, że będzie pochmurnie i deszczowo i niezbyt ciepło

to i ja tego Maca zaliczę![]()
Dziewczyny zgaga mnie zabija normalnie. Cokolwiek bym nie zjadła i wypiła to mam taką zgagę że praktycznie po wszystkim wymiotuję. Nawet po wodzie niegazowanej. Już zaczęłam się zastanawiać czy do lekarza nie zadzwonić. Cały czas Reni biorę nawet w nocy ale pomaga na czas ssania tylko. Gardło mam już tak podrażnione że strasznie mnie boli. Znacie jakies sposoby na to??
QUOTE]
Ja miałam piekelne zgagi po chlebie razowym na zakwasie, myślalam że umrę, pomogła mi herbata z miętą, gdy zrezygnowałam z chleba to już nie mam takiej zgagi i ograniczenie ilości jedzenia do minimum, co nie zawsze sie sprawdza :-(
Hej dziewczynki
Ja wpadłam żeby się z Wami przywitać
Dzień się zaczął koszmarnie.Jakiś palant zastawił mi auto na podwórku.Ja stałam na górce na ręcznym zaciągniętym a tuż za mną pod murem stał maluch(on tam tylko stoi od roku i nikt nim nie jezdzi) no a przede mną baran citroena ustawił tak ,że pół auta mi zasłonił...Jakoś pomanewrowałam i dałam radę ale poczułam zderzak malucha na swoim...:-(Dobrze ,że było to muśnięcie i nic nie zrobiłam ani swojemu ani maluszkowi ale jak spotkam tego sąsiada z citroena to mu zwrócę uwagę!!
Wybaczcie ,że nie odpisuję każdej z osobna ale mam dzisiaj problemy z koncentracją i ogólnie jestem jakaś taka wybita i do d***...![]()
Dzisiaj taki jest dzień paskudny, a takich sąsiadów również mamy co złośliwie autko potrafi zastawić. Ja też mam dzisiaj problem z koncentracją.
Setana- gratuluje fajnych zajęć w szkole rodzenia, ja też jestem zadowolona abo książka i internet nie opisuje wszystkiego
Anapi - ja jeszcze pąków nie widziałam, muszę poszukać przebiśniegów w ogrótku, moze już sie pojawiają
Jol - przyślij słońca nam troszkę
Idę poczytać co tam popisałyście od wczoraj![]()
Może jednak nie będzie tak źle?