• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Poczytałam co napisałyście...i nagle weny mi brak...sama znowu w domu, gdzieś nastrój mi opadł, dziecko nie śpi...chyba zwariuje..zmykam zaraz pediciure zrobic..może się uda:-)

aaga
nie martw się na zapas...głowa do góry...

a muszę sie podzielić z zainteresowanymi że znalazłam piosenkę z reklamy CALZEDONIA
wrzuca link YouTube - Billy Joel - She's Always a Woman -

i tym akcentem zmykam dziewczynki do jutra, spokojnego wieczorku!!!!

kochane ja się zmywam i to aż do czwartku, rano w czw mam wizytę, odezwę się po. Będę Was pewnie w wolnej chwili podczytywać ale pisać pewnie nie będę miała czasu...miłego weekendu Wam życzę:tak:

Dubeltówka wsio naj z okazji 6miesięcznicy! :-)
och... ja uwielbiam oglądać zdjęcia i Nasza płytę z wesela...

Ja też już się na dziś żegnam, jakaś taka nie do życia jestem! Deprecha mnie łapie... ehhh...

Miłego wieczoru Brzuszki i do jutra

CZeść brzuszki

U mnie dzisiaj też nie najlepiej.Wróciliśmy właśnie od teściów.Byłam pożyczyć od nich sokowirówkę bo mam w planach robić sobie codziennie świeży soczek z marchwi i jabłek.Ale ten mój teść krzykliwy jest...jejuuu strasznie!!Gracja mało mi z brzucha nie wyskoczyła:szok:
Jaką miałyście dzisiaj pogodę??U nas od rana padał deszcz a koło 15 śnieg :wściekła/y:Może ta pogoda mnie tak nastraja...:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry