• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dla dziewczynki mamy Sara, a dla chlopczyka jeszcze nie mamy :P:P Mi sie podoba Aleksander i Marcel, ale Mezyk jeszcze nie jest przekonany do tych imion, a sam jeszcze nic nie wymyslil:P Strasze go ze w szpitalu podam Peter Zwei:D:D a Wy jakie macie imiona??

Dziewuszki, ja się żegnam. Wstyd się przyznać, ale jedziemy z mężem na kolację do Maca:/ jakoś tak mnie naszło :zawstydzona/y:
Buziaki i do jutra :cool2:

ja tez już po pizzy o matko zaraz padne...niech ten czosnek juz opuści :)

chyba mizianki z mężem to tylko w masce na twarzy :P Lecimy pod prysznic i odpoczywać :) będę jutro buziaki

Aestima, zobaczysz niedługo wyjdziecie na prostą z karmieniem. A Mieszko na pewno wymęczony porodem i teraz odsypia. Ściskam Was i buziaki dla Małego :)

Danwasi
, witaj i rozgość się :)

Larvunia, oj nieładnie, nieładnie, kładź się z Frutkiem i odpoczywaj.

Silva, smacznego :) Ja zaraz wciągnę lody :) A potem podobnie jak Iza - seriale :)

Chciałam zameldować, że torba prawie spakowana :) Jutro powyparzam butelki, smoczki i laktator i dopakuję. No i jeszcze jakieś ciuszki i pieluszki dla małej :)

reklama
Ja też śmigam, dziś zaczynam oglądać 2 sezon Supernatural i muszę chyba wciągnąć jakieś lody bo mi Blusia smaka narobiłaś:-D
Do jutra, czerwcówki ciekawe czy w powiększonym składzie hihihi........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry