• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

Dziewczynki, ja chciałam się pożegnać ładnie - K. ma wolny weekend, więc być może zajrzę dopiero w poniedziałek. Uprzejmie proszę więc nie martwić sie o nas, bo ja w razie czego dam znać którejś z Was, że cos się dzieje :-)

Misia, już sie nie denerwuj! Sprawa jest jasna i racja po Twojej stronie!

reklama
Marta miłego popołudnia :-)
Agabre, Silva a ja właśnie zjadłam sadzone jajko, młode ziemniaczki i mizerię :-D mnnnniam
Zołza to miłego weekendu, nacieszcie się sobą :-)

Ja po wspomnianym obiadku ide dalej na leżak do ogrodu :-)

Dzwoniłam tam jeszcze raz jak mi kazano...i Pani bardzo przeprosiła, to było przeoczenie z ich strony, więc sprawa jest załatwiona...uff...jak ja nie cierpię załatwiać takich spraw

Zołzik udanego weekendu :*

U nas jakaś burza chyba będzie bo ciemno idzie z jednej strony...ale jest tak duszno ze oddychać nie ma czym...zaraz zmierze ciśnienie...no i pieska dzisiaj kąpiemy bo ostatnio nie dało rady...a to z godzinkę zajmie...

dziewczyny wy piszecie o ogródku i słońcu a mnie nagle zebrała się taka burza, że dramat! Grad wali w okna, co chwile gdzieś uderzają pioruny i tylko słychać dookoła straż pożarną. Wczoraj M. przywiózł kwiatki na balkon i na szybko próbowalismy je wnieść do mieszkania, przy otwartym na pół minuty balkonie zalało nam połowę pokoju! Dziewczyny w południa, lepiej zbierzcie pranie...

a ja chciałam się Wam pochwalić że mam nową fryzurkę, koleżanka fryzjerka wpadła do mnie i mi ścieniowała włoski teraz są leciutkie i się znacznie lepiej układają, wyglądam fajnie a czuję się jeszcze lepiej :-)

reklama
Dziewczyny tak mi smaka narobiłyście tym rabarbarem, że normalnie musiałam pójść do warzywniaka i kupić. Jutro będę piekła ciasto Dagamit, a dziś dla zaspokojenia ochoty na niego zrobiłam pyszny kompocik. Po dokładnym schłodzeniu idealny na taki upał, mniammm :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry