reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej, my dziś o 12.30 mamy szczepienie...mam sraczkę ze strachu, proszę o Wasze magiczne kciuki za Maję, mam nadzieję, że będzie tak jak u Benia, Tymka i Miesia...ale mnie żołądek boli:-(

Hej i ja się witam! U nas bez zmian dzisiaj Malwina cycoliła 6 razy w nocy...kiedyś chodziła spać o 21,00 potem o 2,00 cyc, potem o 4,00 i o 7,00 a teraz nie wiem co się z nią dzieje i tak już 2 tydzień idzie...dzisiaj się za nią biorę i będzie zasypiać w łóżeczku...ciekawe czy damy radę...na podwórku jakos szaro i buro ale nie zwalnia nas to ze spaceru...wczoraj byłam na zakupach...kupiłam kurtkę po wielu poszukiwaniach ale byłam załamana bo w cyckach ciężko mi się zapiąć...normalnie czasem rozm 42 na mnie nie pasował....w biodrach 40 a w cyckach nawet 42 nie dał rady...ale pocieszam się ze rozmiar rozmiarowy nie równy

Aaga to się strachu najadłaś...mam nadzieję że wszytko będzie u Was dobrze

ironia za serduszko Benisia też 3mam kciku &&&&&&&&&&&&

Asinka spóźniony 5 miesięczny buziak dla Tymusia :*

Mamusia
fajnie że Tymonek dobrze zniósł szczepienie...u nas ostatnio było koszmarnie

Trasia ależ się ogromnie cieszę że w końcu wiesz co i jak z alergią Marysi...a Tobie należy się szacunek za wytrwałość w diecie...nie jedna by się poddała

mrsmoon kciuki za szczepienie Mai &&&&&&&&&&&&&

chyba pochwaliłam ...przez 2 h Tymek płakał non stop nie wiadomo z jakich przyczyn, na kolanach źle, cyc źle, smok źle nawet jak z nim chodziłam na rekach też źle wreszcie zasnął ale tak to chyba miałam wtedy jak były kolki...masakra
Misia - dzięki Kochana, a tak na marginesie ja mam Tymoteusza a Asinka ma Tymona ;-), wiem że skróty tych imion mogą być takie same (Tymek) i dlatego rozumiem że łatwo się pomylić ;-)

Misia - ja to zawsze miałam małe piersi i zazdrościłam laskom które miały czym oddychać, zawsze chciałam mieć takie "problemy" co one, teraz wiadomo że rozmiar się zwiększył i mam takie akurat ale aż się boję co będzie jak przestane karmić piersią

my doszlismy do wniosku ze mamy jakies dziwne dziecko bo od 3 tygodni dokladnie nie plakał ani raz...:eek::eek: wstaje smieje sie zasypia smieje sie w dzien tak samo. az uszy wiedna od tego chichrania heh

skad sie takie dzieci biorą? chyba ze to zapowiedz przed wielkim rykiem:-D

reklama
Do góry