dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Dziewczynki....Wam, Waszym maluszkom i rodzinom wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, oby był po stokroć lepszy niż poprzedni.....choć to nie będzie łatwe bo w 2011 urodziły się nasze skarby:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

a pobudkę mi zrobiła już o 7:30
Jednym słowem mnie załątwili.Nie było prezentów praktycznie żadnych, tylko dzieciom udało mi się coś kupić.Same święta wcale takie radosne nie były ponieważ na 5 dni przed Wigilią zmarł mój dziadek więc sama atmosfera tych Świąt była jakaś nie Świąteczna.Jakby tego było mało w drugi dzień Świąt były chrzciny naszej księżniczki i wszystko w pośpiechu...poparzyłam się wrzątkiem a dokładnie całe przedramię po wewnętrznej stronie.Wieczorem po całym zamieszaniu pojechałam na pogotowie z bąblami i okazało się ,że poparzenie I/II stopnia...Ehhh w pracy oczywiście na zwolnienie iść nie mogłam bo umowa mi się kończy 6 stycznia i mój szef stwierdził ,że nie będzie to zbyt korzystnie wpływało na jej przedłużenie

Szkoda słów!!Żeby to się kiedyś mu w życiu przytrafiło i ktoś niech go tak potraktuje.