reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,

wybaczcie ale dzisiaj nie mialam w ogole czasu, zeby sie odezwać:zawstydzona/y:

Nie nadrobilam, jedyne czego szukalam to jakiej plci malenstwo ma Kamila:-D Gratulacje;-)

Dziewczyny a napiszcie co ja bede miala, prosze:-D
bo Avo i karamija przeczuwaly u Kamili chlopca:tak::-D

no to i ja poprosze o wywroenie plci :-D

Dzis o 10 mam wychodne - z kolezanka jedziemy do wielkiego centrum po sklepach pobuszowac i na lody :-) a M zostanie z trojeczka - niech wie jak to jest :tak:

Duzo u nas teraz wyprzedazy,wiec ruszam na podboj :-D

Milej soboty

reklama
Witam dziś z samego rana:)
Wczoraj wieczorem szukałam zwiastunów filmu Rzeź Polańskiego. Spodziewałam się horroru i chyba wystraszyłam się na tyle, że w nocy śniła mi się wyjątkowo wyraźnie prawdziwa 'rzeź' ze strzelaniem itd. Tylko taka groteskowa, bo przecież odstrzelenie sobie kończyn (tzn nie ja tylko ktoś ze snu) będąc w muzeum tylko dlatego, że nie ma w nim nic ciekawego... hmm... zapachniało Monty Pythonem. Oczywiście wiem to juz po obudzeniu we śnie jakoś nie doceniałam artystycznego waloru sceny;(

Czytałam gdzieś, że sny w ciąży potrafią być wyjątkowo realistyczne ale to juz przesada;)

Mam pytanie: moja gin przepisałam mi luteinę dopochwowo ale wizytę mam na 27.01 a luteiny wystarczy mi na jakieś 4 dni jeszcze (dawka: 2x2). Powinnam umówić się po następną receptę czy założyć, że ona to przewidziała, czy się pomyliła? Czytałam, że gdy przestaje się brać luteinę, to należy powoli zmniejszać dawkę. Jak było/jest u Was?

Witam dziś z samego rana:)
Wczoraj wieczorem szukałam zwiastunów filmu Rzeź Polańskiego. Spodziewałam się horroru i chyba wystraszyłam się na tyle, że w nocy śniła mi się wyjątkowo wyraźnie prawdziwa 'rzeź' ze strzelaniem itd. Tylko taka groteskowa, bo przecież odstrzelenie sobie kończyn (tzn nie ja tylko ktoś ze snu) będąc w muzeum tylko dlatego, że nie ma w nim nic ciekawego... hmm... zapachniało Monty Pythonem. Oczywiście wiem to juz po obudzeniu we śnie jakoś nie doceniałam artystycznego waloru sceny;(

Czytałam gdzieś, że sny w ciąży potrafią być wyjątkowo realistyczne ale to juz przesada;)

Mam pytanie: moja gin przepisałam mi luteinę dopochwowo ale wizytę mam na 27.01 a luteiny wystarczy mi na jakieś 4 dni jeszcze (dawka: 2x2). Powinnam umówić się po następną receptę czy założyć, że ona to przewidziała, czy się pomyliła? Czytałam, że gdy przestaje się brać luteinę, to należy powoli zmniejszać dawkę. Jak było/jest u Was?

Rzeź oglądaliśmy w czwartek...najs :)
Luteinę bez przerwy brałam 2 razy po 2 od dnia wystąpienia plamienia czyli 13.10.11 (jakiś 5 tydzień ciąży) bez przerwy (mimo, że plamienie ustało już po pierwszej dawce) do 16 tygodnia ciąży z odstawieniem z dnia na dzień - choć przyznam szczerze, że sumienna w braniu nie byłam i czasem sobie odpuszczałam...

Ja sobie nie raz odpuszczałam gdy brałam doustną tzn miałam brać 3xdziennie a jakoś tak mi się udawało tylko 2. Takie ohydztwo ze odechciewalo sie wszystkiego na pol dnia.
U mnie akurat wybił 16 tydzień wiec moze jest ok.

p.s. Jak ogladaliscie rzez nie ma tego w kinach jeszcze ;)
No i ok szukałam w necie ale tez nie znalazlam :( Jakis link moze, please:)

Ostatnia edycja:
Ja sobie nie raz odpuszczałam gdy brałam doustną tzn miałam brać 3xdziennie a jakoś tak mi się udawało tylko 2. Takie ohydztwo ze odechciewalo sie wszystkiego na pol dnia.
U mnie akurat wybił 16 tydzień wiec moze jest ok.

p.s. Jak ogladaliscie rzez nie ma tego w kinach jeszcze ;)
No i ok szukałam w necie ale tez nie znalazlam :( Jakis link moze, please:)

U Ciebie to wybił już nawet 17 (dziś kończysz 16 tydzień i zaczynasz 17) - gratulacje :)

Filmy XviD / DivX :: Rzeź - Carnage *2011* [R5.XviD] [Napisy PL]

Ostatnia edycja:
witam
malo mnie bedzie przez weekend ....wybywamy do tesciow....wracamy jutro wieczorem, ale pewnie bede zagladac
pola ja przewiduje dziewczynke u ciebie
My pracujemy nad kompromisem w sprawie imienia dla synka: Konrad,Krystian,Rafal,Dominik,Patryk

a ja obejrzałam zieloną milę, chowam gar z krupnikiem do lodówki skoro nikt nie chce i idę spać!

bo Ty krupnik wystawiasz jak my grochówkę wcinamy:baffled: ;-)

Mi też proszę wieku nie zmieniać, bo ja z listopada jestem, więc mi jeszcze ho ho daleko.....:-D
Dobranoc.
Ps. "przez" buziaka grochówkę jutro będę robiła... L. się cieszy nieziemsko.

cieszę sie, ze grochówka ociepliłam stosunki małżeńskie:cool::cool::tak:

albo zadzwon albo idź i lepiej dopytaj;-)

Witajcie
u mnie dzisiaj za oknem biało :tak: i podobno mroźno

moj nosi wszystko za mnie az przesadnie i nawet wyczyscil mi kupe z podeszwy bo weszlam w psie wielkie kupsko
no to zmieklam troche i juz zaczelam zapominac ze z niego i tak jest balaganiarz:cool2: ciezko jest byc twarda
No to masz przynajmniej usprawiedliwienie wybaczenia focha;-), Ja raz ganiałam mojego ze skarpetkami. Po chwili patrzę no nie ma ich na podłodze. Ale siedzę sobie i nadal coś czuję:eek:. Rozglądam się a tu skarpetki - wiszą sobie na tej deseczce która jest poniżej krzesła. Myślałam że oszaleję:wściekła/y:

Uwaga, uwaga, uwaga! Dopiero wstałam :D Jak człek chory to i dłużej pośpi ;D Witajcie :)
Nie chce nawet myśleć o tym o jakiej porze normalnie wstajesz:rofl2:

Mnie też chyba coś bierze, boli mnie lewa, górna strona pleców. Wczoraj myślałam że źle spałam ale dziś nadal boli więc zaaplikowałam sobie na śniadanie dwa ząbki czosnku z kanapeczkami.

reklama
Witam i ja. Wczoraj bylam po zwolnienie. Wzieli mnie przy okazji na ktg zeby sprawdzic czy juz slychac serduszko dzidzi. I pieeeeknie slychac:-) Od razu mi sie lepiej zrobilo na weekend. Za to zeby nie bylo tak cuudnie to mam takie uczulenie na dloni ze chce sie wsciec tak swedzi. A tu nic nie da rady posmarowac czyms mocniejszym. Moge tylko nawilzac. Okrrrropnie swedzi:no:

Do góry