Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to widze ze rozmiarowo moje małe poprostu nie odbiega od normy i nie jest ani duuuzy ani mały;-)
jak tu gwarno od rana ;-)
witam sie i janiewyspana jak zwykle.
-21 na dworze... a moje usta i twarz... suche piekące popękane i zarazem swędzące... umieramzaden krem mi nie pomaga - moje dziecko ma to samo i na niego tez nic nie dziala...
milego leniwego dnia zycze
Kamila - Spróbuj jakiegoś kremu z filtrem 15 jak wychodzisz na dwór ...na Mnie to podziałało i używam wazeliny kosmetycznej bielendy na usta bo te wszystkie inne robiły mi gorsze kuku jak nic nieużywanie koszt ok .2 zł:-)
ja chce wiosne...:-(
![]()
buziak- wrzuc nazwe tego wozka to ci o nim wsio powiem
a przynajmniej to co wyczytam na wloskim forum babskim
bo tutaj chicco to kroluje
nie mam pojecia. My nie skupiamy sie na tym jednym modelu, wrecz przeciwnie. Chce poznac rózne modele z bazami
wiec pisz o kilku roznych przerozniastych;-)Zaraz musze do gin dzwonic (o 8 otwieraja), bo znow piecze przy siusianiu i krew sie pojawiala :-(
milego dnia
:-)Zaraz musze do gin dzwonic (o 8 otwieraja), bo znow piecze przy siusianiu i krew sie pojawiala :-(
milego dnia
Zaraz musze do gin dzwonic (o 8 otwieraja), bo znow piecze przy siusianiu i krew sie pojawiala :-(
milego dnia