• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

czesc dziewczyny

ja tylko na chwile bo tyram po 10 godzin i padam na twarz już żeby nie napisać gorzej...byliśmy u lekarza
po pierwsze wszystko ok, poza tym SYN więc bedziemy mieć parkę, fiutka pokazał ślicznie za to buźkę zakrywał:-D waży 349gr i rozrabia....buziaki dziewczyny i lece robić kolacje

gratuluję synka!!!! kurcze ale za to tyranie powinnaś po dupsku dostać :-p

mamina będzie dobrze:tak:

ja dzisiaj szukalam prezentu dla kolezanki, troche mi zeszlo i sie mega zmeczylam. nie wierzylam ze to powiem kiedys ale chodzenie po galerii juz nie nalezy do przyjemnosci:/ a przymierzanie spodni w sklepie to juz w ogole koszmar!!! ale kupilam sobie pare luzniejszych rzeczy przy okazji, bedzie zapas na przyszle miesiace bo juz w nic sie nie mieszcze, porazka co rano i prawie ryk przed szafa... moja figura xs odeszla w zapomnienie!

a ja nadal lubię chodzić po galerii, bo po drodze są kfc, burger kingi i lody grycana :-D

reklama
A ja dalej sie upieram, ze najlepszy to jest budyn waniliowy haha:-D:-D
az mi slinka cieknie ale nie mam w domu:-( a maz wlasnie wraca z pracy i zamiast mu powiedziec jak dzwonil to ja nic, a pytal sie co chce. Kurde:/ zaraz bedzie w domu i lipa

mamina
powodzenia, nic sie nie boj.
Ja mam w srode i tez troche sie boje :zawstydzona/y:

Bo ja taki bojak jestem, olac plec grunt zeby dzidziok byl zdrowy. Chyba nie bede oddychac przez cale usg

Assia

Nie martw sie jak cos tfu tfu jak cos to wiesz u mnie mozesz zanocowac gdyby bobaski byly w dublinie wiec jedno zmartwienie mniej

Masakra po prostu. Chociaż matka od początku wydawała się być dziwna i jakoś mało przekonywująca gdy mówiła "oddajcie moje dziecko"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry