Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez się melduje, ze u mnie ok- jutro wracam do siebie to będę na warcie na nowopodładowałam akumulatorki i ostatni raz wracam do "siebie". Dziś jeszcze kupiłam farbę itp. i przed moim powrotem odnowią mi pokoik, abym wracała do czystego. No a teraz mamuśka robi jeszcze córci zapasy na wyjazd
Gratuluje wszystkim udanych wizyt, moja we wtorek już i będę się starała o tydzień przesunąć połówkowe, ale jakoś już spokojniej czekam na wizyte po tym jak codziennie mały się dobija![]()

Sicil - ale to sa zakupy mojej mamy w dzień w który dowiedziała sie ze dziewczynka. Ja sie boje co będzie dalej![]()
jutro to raczej też nie zajrzę bo wieczorem mam gości urodzinowych więc wcześniej zakupy i szykowanie
na wszelki wypadek jeśli coś mnie ominęło to z całego serca gratuluję!
Ja tez się melduje, ze u mnie ok- jutro wracam do siebie to będę na warcie na nowopodładowałam akumulatorki i ostatni raz wracam do "siebie". Dziś jeszcze kupiłam farbę itp. i przed moim powrotem odnowią mi pokoik, abym wracała do czystego. No a teraz mamuśka robi jeszcze córci zapasy na wyjazd
Gratuluje wszystkim udanych wizyt, moja we wtorek już i będę się starała o tydzień przesunąć połówkowe, ale jakoś już spokojniej czekam na wizyte po tym jak codziennie mały się dobija![]()
a mnie ze sie tak dobitnie wyraze boli dupa;/// myslalabym ze hemoroid ale robie kupke codziennie czasem nawet 2 na dzien .... ale boli jak cholera... i jeszcze kluje co jakis czas w brzuchu..... no nic moze do jutra przejdzie....
Carla gratuluje dziureczki![]()