Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
odprawiłam córkę do przedszkola i już nie mogę a tu sprzątać obiad bo dziś mam wolne Dreddka:7703617 pisze:Dzień dobry,
Nanulinka podziwiam Cie, ze wstajesz o 5 rano, ja o 7.30 nie mogłam sie dziś podnieść. U mnie leje i ciemno.
Dziewczyny ja juZ na siebie w lustrze patrzeć nie mogę tak paskudna mam cerę. A w czwartek mam ważna publiczna prezentacje(

imbir nie pomaga, krakersy tez nie 
Cześć dziewczyny, ja byłam wczoraj u gina i się bardzo teraz zamartwiam. Znowu przesunął mi termin porodu na później z 10.06 na 19.06 i powiedział, że zarodek nie odpowiada 7 tc tylko że jest młodszy (zarodek ma 3mm), no i najgorsze jego serduszko bije wolno, podobno powinno uderzać 70-80 razy na minutę, a mojej fasolki uderza 50-60 razy. Położna wypisała mi już kartę ciąży, ale po wizycie powiedziała, że ją zachowa i przy następnej wizycie ją dostanę, a idę na nią 08.11. Mąż próbuje mnie uspokoić i mówi, że będzie to co ma być, ale ja i tak jestem mega zdołowana. Teraz to na pewno do następnej wizyty nikomu nie powiem o mojej ciąży![]()