Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak zapisuje teksty chłopców, ktore momentalnie uciekaja z głowy a beka jest niezła jak sie to potem przypomina;-)

a że synuś mały to może drobny będzie po prostu choćpewnie jeszcze zdąży nadrobić
ale się
cieszęWczoraj wam pisałam jak bardzo lubię prowadzić samochód i że największą karą by było gdyby mi tego ktoś zabronił a wczoraj wieczorem wpadłam w taki poślizg że teraz już sama się zastawiam na ile mogę jeszcze sobie sama pozwolić prowadzić samochód. Przyszły roztopy i woda zamiast wsiąkać w ziemię zostaje na drogach bo grunt jeszcze zmarznięty więc wieczorem totalna szklanka, jechałam powoli ale w pewnym momencie leciałam bokiem z perspektywą uderzenia w przystanek autobusowy, udało mi się skontrować ale wpadłam automatycznie w drugi i same drzewa przede mną, nie wiedziałam już czy walczyć czy brzuch rękami zasłaniać ale jakimś cudem się udało, dojechałam do domu mokrzutka tak mnie pot zalał jak te drzewa zobaczyłam. Chwile po mnie jechał tamtędy mąż i nawet nie musiałam mu mówić gdzie wpadłam w poślizg bo zaliczył to samo miejsce. W złych warunkach już chyba sobie odpuszczę prowadzenie auta
Ale mam dziś nagrodę za wczorajszy strach i idę z przyjaciółką wybrać suknię ślubną dla niejale się
cieszę