Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MsMickiey- mnie podbiałz tymiankiem przepisal lekarz w 4 meisiacu ciąży. Na 99 % leków jest przeciwskazanie dla kobiet w ciaży, bo leki nie sa oficjalnie testowane na kobietach w ciąży.
moze za godzinę będę miała wynik glukozy. Zrezygnowałam ze słodyczy i schudłam kilogram.....w dwa dni...
Był też temat macierzyństwa- ja też się boję, ale nie umiem tego opisać, bo mnóstwo sprzecznych uczuć jest we mnie..czy będę dobrą matką, czy ja wogóle nadaję się na matkę, jak damy radę..a z drugiej strony już bym chciała mieć dziecinkę przy sobieTo moje pierwsze dziecko, ale wydaje mi się, że to chyba normalne
A i jeszcze chciałóam się z Wami podzielić moimi obserWACJAMI: otóż brzuch mi się robi coraz bardziej owłosiony![]()
Takie obawy czy bedziemy dobrymi matkami ma chyba kazda kobieta spodziewajaca sie dziecka, czy podola itp, my tez czekamy na swoje pierwsze dziecko ale jestem wiecej niz pewna ze wszystko przyjdzie intuicyjnie, ja tez nie moge sie doczkac az maluch bedzie z nami jestem taka ciekawa jaki bedzieteraz to nam sie zycie zmieni.....
Spadam oglądać najnowszy odcinek Chirurgów.
No i zaliczyłam dzisiaj glebę.
Ps. A ja wesel nie lubię. Dla mnie to trochę taka na siłę zbieranina ciotek, wujków itp. I wydawanie gigantycznej kasy, by ktoś kogo widzę raz na parę lat mógł zjeść kotleta. Sto razy lepiej się bawię w klubie ze znajomymi. Jak dotąd byłam na 8 weselach i tylko jedno było na prawdę fajne bo byli głownie młodzi ludzie i dobry DJ. I nie było tych durnych zabaw weselnych.
ja tez pomalu kupuje.....kompletuje,pakuje i ukladam

Przesadzam z reakcjami i cierpliwość na poziomie 1. Miałam taki plan, żeby zapytać P o to, jak odbiera mnie w ciąży, ale sama się przyjrzałam i chyba nie trzeba pytać. Zbyt często słyszę: Madziu nie denerwuj się tak, daj ja to zrobię. Hmmm...Na czym oglądasz? Ja na iitv. Masz jeszcze nowsze?
Tak mi powiedział lekarz że na krzyż się nie tnie,a dlaczego to nawet nie zapytałam
No i zaliczyłam dzisiaj glebę. Pierwszą tej zimy, aż dziwne, że dopiero teraz. A wszystko z powodu shopoholizmu, który mnie dzis dopadł. Choć z drugiej strony te siatki z ciuchami zamortyzowały glebę. Sinior na dupsku jest
Ps. A ja wesel nie lubię. Dla mnie to trochę taka na siłę zbieranina ciotek, wujków itp. I wydawanie gigantycznej kasy, by ktoś kogo widzę raz na parę lat mógł zjeść kotleta. Sto razy lepiej się bawię w klubie ze znajomymi. Jak dotąd byłam na 8 weselach i tylko jedno było na prawdę fajne bo byli głownie młodzi ludzie i dobry DJ. I nie było tych durnych zabaw weselnych.

kolezanka ma Kubę i tak samo twierdzi
do Polski polecimy pewnie najwczesniej w sierpniu/wrześniu jak Mały będzie miał paszport
ciekawe kto do tej pory mnie odwiedzi.
no ale jakoś może przetrwam:-)
i rzeczywiście bardzo wysoko Go czuję. Starszy gada coś do siebie bo właśnie zasypia.