Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymam kciuki.

bo u sasiadow ocieplaja dom i sie strasznie tluka, nastepna nasza kolej, wtedy to sie chyba z Nim wyprowadzę
jeszcze bedziemy dom ocieplac zanim Mlody sie urodzi, zebym to jak przezyla bo cos czuje ze sie bede niezle wkurzac
i jeszcze ich bede poganiać
a ja wąłsnie u lekrza potrafie meic takie 130/80, a wdomu zwsze niższe - maksymalnie 125/75.
ale bronie sie ze tez nie chce byc z tych mamus co gadaja tylko o swoim dziecku, oczywiscie wszystko z umiarem a z zycia towrzyskiego nie zamierzam rezygnowac, znam sytuacje gdzie po porodzie dziewczyny dziadzieja strasznie... dlatego jestem zdania ze warto jest miec kogos z kim mozna sie spotkac na pogaduchy czy miec z kim wyjsc (nie wliczajac partnera)
Niektóre mamy portafią godzinaaaaaami opowiadać co i jak zrobiło moje dziecko, a ja wszystko w dwóch zdaniach streszczę i po temacie. Czasem czuję wyrzuty, że może jestem złą matką, skoro nie umie godzinami zachwalać swojego dziecka, ale ja taka już jestem i tyle
pracę miałam nt. dystrybucji skraplaczy na rynku międzynarodowymZaza powodzenia na obronie pamietam ten stres:-) Napisz potem z czego pisalas prace i z czego byla obrona:-)

a ja za to mam coś takiego, że jak niosę coś ciężkiego np zakupy ze sklepu do domu to boli mnie brzuch z jednej strony.. albo jak szybko idę to mam to samo ze musze zwolnic i isc jak ślimak bo inaczej nie daje rady. no jeszcze w 2miesiące i ciążowe bóle się skończąpóźniej 2 tygodnie bólu po cc i z głowy
![]()

Kamila - widziałam - dziewczę nowe napisało jeden post i się nie zna. Ale ładnie wkleiłaś - moze się tu odezwie. A tamto ignorować.

i jak ktos mowil o "normalnym" swiecie to jakbym na innej planecie zyla o co znowu chodz bo nie widziałam???