Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) w ogole to musze troche wyluzować bo mam lekkiego fiola na punkcie sprzątania
a jak sie Mały urodzi to na pewno nie bede mogla tak "szaleć" jak teraz:/ Kocham porządek, mam to po mamie chociaz Ona juz zupelnie przesadza
i nie zasnę jak mam np. szklankę w zlewie nieumytą
albo stolik nie wytarty, choroba??;-)zdaję sobię z tego sprawę ale ja tak lubię jak mam porządek w domu ze az mi samej milo tak siedzieć;-) w ogole to musze troche wyluzować bo mam lekkiego fiola na punkcie sprzątania
a jak sie Mały urodzi to na pewno nie bede mogla tak "szaleć" jak teraz:/ Kocham porządek, mam to po mamie chociaz Ona juz zupelnie przesadza
i nie zasnę jak mam np. szklankę w zlewie nieumytą
albo stolik nie wytarty, choroba??;-)
Takie codzienne sprawy mnie wykonczaja - np w łazience mamy szafke z lusterkiem i tam trzymamy szczoteczki do zebow - niestety tylko ja trzymam - mojego meza wiecznie lezy na zlewie i mnie wu.... ia. Ile razy obiecywałam, ze sedes nia przemaluje, ile wrzeszczałam prosiłam - jak do sciany. Kuchnke/płyte zapaskudzi ale zeby umyc -
sama sie u nas myje! Kiedys prasowałam rzeczy meza ale przestałam, bo one i tak potem z szafki wypadaja wiec nie ma sensu ;// I to przykłady jakich wiele
Ona jak dla mnie musi blyszczeć
wiadomo odpusczam też czasami rozne rzeczy bo bym zwariowala na pewno i nie codziennie sprzatam;-)
Ona to w ogole ma zdrowie, spi po 4 godzinyy na dobe czasami ale porzadek musi byc
robi raz na kilka msc ale caly dzien i porzadnie takze w czerwcu bedzie pucowal domek

, z najpotrzebniejszych rzeczy zostal fotelik do auta i mata reagujaca na bezdech plus woki toki co by moc slyszec Mishe.......
w domu rodzicow czy u mojej siostry spac przez to nie moge