Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mangii powodzenia!!!!
Nanulika brdzie dobrze zobacz ile z nas brudzilo tak!
Asiia kciukasy zacisniete
Dziewczyny u nas przybylo plynu owodniowego boje sie cieszyc ale mamy sie w zawiazku z tym lepiej uff
W kazdym badz razie zostaniemy tu 4-5 dni na kontroli by wyniki byly wymierne

Sicil będzie dobrze-zobaczysz,tylko bez stresów:-)
A mój M. dziś zrobił chyba rekonesans wszystkich rossmanów,dm-ów,schleckerów,tesców itp,bo właśnie znalazłam listę,gdzie są najtańsze pieluchy,gdzie mleka,gdzie smoczki itd....![]()

mlodak - spokojnie, ja już tylko myślę, kiedy mi się ziemniaki ugotują i co ja będę jadła po obiedzie!![]()

wszystko bedzie dobrze.
pisz do nas jak cos bedziesz wiedziała

aaa zdowolowam sie dzisiaj bo weszlam na wagę, nie wiem po co. Chyba tylko po to zeby miec beznadziejny humor do wieczora:-(Mlodak ja tez juz nie wiem co ze sobą robić o niczym innym nie myślę tylko o jedzeniu....o retyyyyyyyyyyyy znów będę się bala na wagę ustać..a poza tym chyba znów coś mi się przyplątuje jakaś infekcja bo zaczynam czuć nieprzyjemną woń i takie upławy zwiększone mam...całą ciążę się z tym motam ehh
maz sie oczywiscie zreflektowal, przylecial z kwiatami prezentem i tortem. oczywiscie zrobilam mu wyrzuty, niby mowil ze pamietal w piatek ale pozniej jakos zbyt zajety byl... ja mu tez zawsze przypominam tak tydzien wczesniej ale niestety jest niereformowalny... 

takze tez bylo meeega romantycznie