Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszyscy zawsze trzymamy kciuki &&&&&&&Trzymajcie kciuki za wyniki (będą wieczorem) bo jakoś złe przeczucia mam......
Trzymajcie za mnie...kawusia i wielkie szykowanie do gina...oranie i plewienie, więc krew pewnie się poleje...
Wczoraj nie miałam już siły pisać, ale...na SR dali nam możliwość dodatkowego ubezpieczenia...bez karencji...czyli do czerwca wkładamy 88 zł i wyjmujemy 1000 zł...i uwaga! możemy zrezygnować już w czerwcu po wypłacieJa akurat już to mam (dokładnie to ubezpieczenie) ale doubezpieczę męża to będzie drugi tysiak...więc jak ktoś zainteresowany to piszcie mi na skrzynkę. Cmokam bo się stresuję :*
Witajcie
No wiec zdaje relacje
Wody ida w gore, nie jakos szalenczo ale przynajmniej Julcio dupka po piasku nie przyciera
Ktg sa ok i to tez mile
Oczywiscie problem jest z waga bo slabiutko przyrasta niestety poprzez takie sobie przeplywy.
Wszystkie badania sa ok, wiec niewiadomo dlaczego tak mam
Jestem monitorowana i zobaczymy jak maly bedzie rosnac i wtedy zdecyduja gdzie bedzie mu lepiej, w brzuszku czy poza nim.
Staram sie myslec tylko pozytywnie ale to trudne zwlaszcza ze to dopiero 28 tydzien, maly jest i tak do tylu a inne ciaze tu, nawet takie jak moje sa wiele tygodni do przodu...
Wiem ze wymiary nie sa precyzyjne ale niestety Julcia bada codzien inny lekarz i u nas jest mniej wiecej tak samo
Czekam na pndz az wroci moj gin bo w sumie tylko mu ufam
Takze powiem Wam, szykujcie torby bo nigdy nie wiadomo kiedy malenstw
a zadecyduja sie pojawic na tym swiecie...
Do mnie jedzie siostra w razie czego kompletowac wszystko co bedzie potrzebne
Dziewczyny, co ja tu sie naogladam.. Bylam ciekawa jak to bedzie i chyba mnie pokaralo za te ciekawosc...

buziak - to zaszalałaś!!!!:-)
a m się śmieje, żebym sobie szklankę oleju wypiła![]()
buziak o tak dajcie mi penisa w reke to dopiero by byla radocha jak ja siedze teraz jak paralityk![]()

ja brałam divascan po pierwszym ataku, bo mi neurolog zapisał, ale przez to, że nie męczy mnie za często to póki co nic nie biorę.
dziewczęta nie mam siły pisac, padam, ale te sposoby buziaku sprawily, że posaikalam sie normalnie z mezem;D
Dzisiaj byli u nas znajomi - mamy już oficjalne zaproszenie na wesele 23 czerwca. Bardzo chciałabym pójść, ale nie wiem czy będę w stanie. Myślicie, że jak cesarkę wyznaczą mi na 1 czerwca to zdążę dojść w miarę do siebie??? Oczywiście nie mówię o imprezowaniu do rana, ale tak chociaż 3-4 godzinki pobyć tam.
Trzymajcie za mnie...kawusia i wielkie szykowanie do gina...oranie i plewienie, więc krew pewnie się poleje...
Wczoraj nie miałam już siły pisać, ale...na SR dali nam możliwość dodatkowego ubezpieczenia...bez karencji...czyli do czerwca wkładamy 88 zł i wyjmujemy 1000 zł...i uwaga! możemy zrezygnować już w czerwcu po wypłacieJa akurat już to mam (dokładnie to ubezpieczenie) ale doubezpieczę męża to będzie drugi tysiak...więc jak ktoś zainteresowany to piszcie mi na skrzynkę. Cmokam bo się stresuję :*
dzień dobry pogoda że wstawać się nie chce
i za namową dziewczyn
co to jest?Zobacz załącznik 452019
muńka młodak i kamila proszone pierwsze do tablicy

Kurcze ale sie porobiło co?? Ale nic sie nie martw!!! Jestescie pod opieką spcjalistow wiec oni zadbaja o Wasze bezpieczenstwo!!! A wierz mi ze dzieciaczki rodzone nawe sporo przed czasem sa zdrowiutkie, sliczne, rozwijaja sie prawidłowo i strasznie duzo gadaja 

No w sumie ja mialam w 9 miesiacu 2500kg wiec moze to dziedziczne
Wszyscy jak to slysza i widza moj tluszczyk to wierzyc nie moga
Maly zawsze byl mmiejszy wiec e sumie tez to nie jest tak ze mu sie wzrost zatrzymal
Dzis mi zmierza przeplywy ufff mam nadzieje ze beda lepiej
No tak, wtedy też się magnez wypłukuje..... :-)
Kochane zmykam do łóżeczka bo jutro na 7:30 na badania jadę. Trzymajcie kciuki za wyniki (będą wieczorem) bo jakoś złe przeczucia mam......
dzień dobry pogoda że wstawać się nie chce
i za namową dziewczyn
co to jest?Zobacz załącznik 452019
muńka młodak i kamila proszone pierwsze do tablicy

takie to trochę niewyraźne, no ale pewnie aparat nie miał stabilizacji obrazu i poruszany obiekt wyszedł zamazany...:-):-)a Wam co to przypomina, czy tylko my (ja, Kamila i mlodak) mamy aż taki głód????

Witajcie
No wiec zdaje relacje
Wody ida w gore, nie jakos szalenczo ale przynajmniej Julcio dupka po piasku nie przyciera
Ktg sa ok i to tez mile
Oczywiscie problem jest z waga bo slabiutko przyrasta niestety poprzez takie sobie przeplywy.
Jestem monitorowana i zobaczymy jak maly bedzie rosnac i wtedy zdecyduja gdzie bedzie mu lepiej, w brzuszku czy poza nim.
Staram sie myslec tylko pozytywnie ale to trudne zwlaszcza ze to dopiero 28 tydzien, maly jest i tak do tylu a inne ciaze tu, nawet takie jak moje sa wiele tygodni do przodu...
Wiem ze wymiary nie sa precyzyjne ale niestety Julcia bada codzien inny lekarz i u nas jest mniej wiecej tak samo
Takze powiem Wam, szykujcie torby bo nigdy nie wiadomo kiedy malenstwa zadecyduja sie pojawic na tym swiecie...
Dziewczyny, co ja tu sie naogladam.. Bylam ciekawa jak to bedzie i chyba mnie pokaralo za te ciekawosc...
Hello
Brooke W jednym z odcinków spadła z samej góry wieży Eiffla i przeżyła."![]()

najwazniejsza nie jest waga a to jak dziecko jest rozwiniete ;-)
waga nie jest zadnym wyznacznikiem![]()

No tak, wtedy też się magnez wypłukuje..... :-)
Kochane zmykam do łóżeczka bo jutro na 7:30 na badania jadę. Trzymajcie kciuki za wyniki (będą wieczorem) bo jakoś złe przeczucia mam......
Witajcie
No wiec zdaje relacje
Ktg sa ok i to tez mile
Takze powiem Wam, szykujcie torby bo nigdy nie wiadomo kiedy malenstwa zadecyduja sie pojawic na tym swiecie...
nioooo nareszcie w domciu !!!! Witaj we Wro !!!!!Dziewczyny witam z pl stronymamusia kawe do lozka podała więc jest miło
Sici mam nadzieje, ze maly w oncu zacznie nabierac ja prawdziwi faceci![]()
Biorę po 2 tabletki 3 razy dziennie. I naprawdę działa, bo jeśli pominę jakąś dawkę to od razu czuję różnicę.
Kiedyś chyba coś pisałaś o skurczach w łydkach - niestety na to raczej nie pomaga, bo niedawno zdarzył mi się takowy...![]()