reklama
Ruda1979
Fanka BB :)
gkvip ja mogę nie dotrzymać do 22.30 ale już wypiłam zdrówko mamuś i chłopaczków-synuś mi soczek kupił;-)
zapodam sobie jakoś filmek i postaram się zasnąć,bo tyle wrażeń dziś miałyśmy,że trzeba odpocząć....
jutro z rana lecę na monitoring,coby spr.ten mój boląco -twardnący brzuchol,ale jakoś tak mam wrażenie,że młody se tylko jaja z matki robi i nic złego się nie dzieje!
dobraj i spokojnej nocki!
zapodam sobie jakoś filmek i postaram się zasnąć,bo tyle wrażeń dziś miałyśmy,że trzeba odpocząć....
jutro z rana lecę na monitoring,coby spr.ten mój boląco -twardnący brzuchol,ale jakoś tak mam wrażenie,że młody se tylko jaja z matki robi i nic złego się nie dzieje!
dobraj i spokojnej nocki!
Waris
Mnie też brzuch ostatnio częściej twardnieje ale wytrzymam do pojutrze. W środę po południu mam wizytę.
A toaścik wznieśmy za zdrówko chłopaczków Asi i Sici każda czym tam chce, oby do dna...
PS U mnie mleczko dziś niewskazane, wczoraj cały dzień się umordowałam dość luźną dwujeczką ale na szczęście dziś mi już przeszło
Edek Młodak piszesz z fona,tak ? Bo nie masz suwaczków. Zanim sie zaakceptuje wiadomosc w fonie to klikasz podgląd wiadomości, i tam wchodzisz w zaawansowane na samym dole i zaznaczasz "ptaszka" dodaj twoj podpis i wtedy widać suwaczek nawet z fona.
A toaścik wznieśmy za zdrówko chłopaczków Asi i Sici każda czym tam chce, oby do dna...
PS U mnie mleczko dziś niewskazane, wczoraj cały dzień się umordowałam dość luźną dwujeczką ale na szczęście dziś mi już przeszło
Edek Młodak piszesz z fona,tak ? Bo nie masz suwaczków. Zanim sie zaakceptuje wiadomosc w fonie to klikasz podgląd wiadomości, i tam wchodzisz w zaawansowane na samym dole i zaznaczasz "ptaszka" dodaj twoj podpis i wtedy widać suwaczek nawet z fona.
Ostatnia edycja:
Tak z fona bo komp dzisiaj tak mi zamulał że go wyłączyłam w cholerę 
Dzięki za pomoc, mam nadzieję że dam radę.
edit No to w górę serca drogie Mamuśki!!!! Za zdróweczko chłopaczków i dobre samopoczucie ich Mam!!!!
Dzięki za pomoc, mam nadzieję że dam radę.
edit No to w górę serca drogie Mamuśki!!!! Za zdróweczko chłopaczków i dobre samopoczucie ich Mam!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Waris
Spoko, nie ma za co też niedawno to odkryłam ;-) Mnie np. nie za każdym razem wyskakują te ustawienie zaawansowane i najgorsze jest to że tego ptaszka nie zapamiętuje i trzeba to robić za każdym nowym postem. No chyba że któraś odkryje jak to ustawić na zawsze to niech da znać.
Dorotka i oby tak już zostało... zdrówko :-)
Dorotka i oby tak już zostało... zdrówko :-)