Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tez ciągle sprzątam i najlepsze jest to, że nie satysfakconują mnie takie "zwykle" porządki jak zmywanie czy odkurzanie ja się biorę za "grubsze" rzeczy jak np układanie w szafach, przesuwanie itpi tak codziennie
![]()
I ciągle znajduję coś do prania - no bo przecież wszystko trzeba odświeżyć! Kurde, ale będzie rachunek za wodę! No ale co zrobić - cały czas mam w głowię jedną myśl - jakby teraz poszła do szpitala to zastałabym po powrocie wszystko tak samo jak jest (a jest naprawdę dobrze), a to w głowie mi się nie mieści
dlatego uciekam porządkować dalej, gotować kalafiorową i robić pastę jajeczną - bo choć Święta za 4 dni to ja już chce jajek ( wszelkich) 
wiem wiem oryginalna rozrywkaMam do was dziewczyny-kobietki pytanie - zauwazylyscie moze ze brzuch jest nizej - mi sie jakos obnizyl ostatnio i mam bol w kroku przy chodzeniu,a dzis to nawet tak mnie na dole klulo (na dole brzucha), ze nie wiedzialam czy dam rade po chlopakow do przedszkola pojechac.
coraz mi ciezej juz z tym brzuszkiem - ale jeszcze pare tyg. dam rade

Ja też już po wizycie,Antek waży 2190, wszystko ok, no i wiem,że ciąży nie przenoszę jak do 1.06 nie urodzę to od razu do szpitala.Następna wizyta za 3 tyg.

Viola, aAntek jest ogromny- urodzony w terminie to bedzie z 5 kilo!gratulacje![]()

Moja robi dokładnie to samo od jakiś dwóch dniWitam dzis,
Moje dziecie tez jest nisko odczuwalne ostatnio kopie mnie prosto w szyjke lub odbyt. Swintucha normalnie.![]()