reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Avo - z checiom bym przejela troche balastu :)
Blond - tez nie wiem czy to ma zwiazek ale tez mam na przedniej scianie lozysko:))

Maminka - ja 3 lata przedłuzałam w salonie klientkom rzęsidła sama z rok nosiłam sztuczne... i tu jesli chodzi o szkodliwosc - duzo rolę gra to czy bedą prawidłowo założone i czy odpowiednio dobrana grubosc i dlugosc do Twojej naturalnej zeby nie oslabiac - ciezarem twojej naturalnej rzęsy. Generalnie przychodzily do mnie klientki po innych kosmetyczkach na zdjecie bo zaczynaly im puchnąć powieki - i tu przyczyna byl chinski gowniany klej pewnie;/ albo jakas malpa kosmetyczka nie pracowala w rekawiczkach tylko brudnych lapach ;// Ja osobiscie teraz juz nie zakladam sobie rzes bo mnie denerwuja takie dlugie;p szczepiają się z tymi dolnymi itp. okolicznosciowo zakladam sobie kępki :))

A jesli po zdjeciu Twoje beda oslabione polecam olejek rycynowy - albo w ostatecznosci preparat firmy MAVALA regenerujacy rzesy ok 70 zł kosztuje ale naprawde dziala:)

reklama
Alienka aaaaaa wystraszylas mnie. Te co ja znam to maja super oczy rzesiste, zero malowania a oko wyglada super....tez zalezy pewnie od tego czy czesto to robisz, czy usuwasz je sama czy uzupelniasz na czas....tak jak z wlosami. Jedne dbaja o to i wlosy sie im wzmacniaja, odrastaja a inne po kosztach same zdejmuja pasma wyrwajac swoje.

ta moja kolezanka ma zajebiste rzesy te przedluzane kuna doslownie cudownie wygladaja ale co z tego jak juz swoich ma malo i teraz ja tamte sciaga to masakra dlatego ja tez przestalam przedluzac bo szkoda mi moich, a ona naprawde dba o nie i sama ich nie zdejmuje ona co tydzien lub poltorej siedzi u kosmetyczki z nimi

Ostatnia edycja:
Dxiewczyny macie zaciecie mi sie nie chce zmienic dzis gory od pizamy a co dopiero pojsc do kosmatyczki;-)

Mam podobnie :/ chciałam sobie włosy ufarbować i to sama w domu ale jak pomyśle, ze mam z farbą na głowie siedzieć pół godziny to mi się odechciało:/ tak jakbym teraz nie siedziała - tyle że bez farby:rofl2:

I wicie gniazda nawet mi się nie włączyło :eek:

Dxiewczyny macie zaciecie mi sie nie chce zmienic dzis gory od pizamy a co dopiero pojsc do kosmatyczki;-)
Dobre, uśmiałam się. A mam dzisiaj podobnie, ale muszę niestaty tyłek ruszyć już drugi raz na miasto bo właśnie przed chwilą coś mnie tchnęło i zerknęłam do lodowki na wczoraj zapukione malutkie pętko kiełbasy do święconki (chciałam tak lekko podsuszyć). Szukam, szukam i nie ma. Dzwonię do K. czy wie co się stało i słyszę odpowiedź - tak zjadłem w nocy bo się przebudziłem i zachciało mi się kiełbasy, a tylko ta była :szok:.

Mam podobnie :/ chciałam sobie włosy ufarbować i to sama w domu ale jak pomyśle, ze mam z farbą na głowie siedzieć pół godziny to mi się odechciało:/ tak jakbym teraz nie siedziała - tyle że bez farby:rofl2:

To nie jest ze mną źle. Jestem na sobotę na 11 umówiona do fryzjera na farbowanie :-).

Dobre, uśmiałam się. A mam dzisiaj podobnie, ale muszę niestaty tyłek ruszyć już drugi raz na miasto bo właśnie przed chwilą coś mnie tchnęło i zerknęłam do lodowki na wczoraj zapukione malutkie pętko kiełbasy do święconki (chciałam tak lekko podsuszyć). Szukam, szukam i nie ma. Dzwonię do K. czy wie co się stało i słyszę odpowiedź - tak zjadłem w nocy bo się przebudziłem i zachciało mi się kiełbasy, a tylko ta była :szok:.

To nie jest ze mną źle. Jestem na sobotę na 11 umówiona do fryzjera na farbowanie :-).

No to się uśmiałam z tej kiełbachy :-D kurde :eek: też bym zjadła!!!

reklama
Mlodak widzisz musisz zaczac jedzenie podpisywac :D
a ja wlasnie pieke babeczki...
takie o
babeczki z budyniem.... - - mniam....mniam... - bloog.pl
i modle sie zeby wyszly bo robie pierszy raz a tu niestety nie ma takich w cukierniach, w warszawie sa w kazdej budzie takie a tu nie ma szans znalesc:/ zobaczymy co mi z tego wyjdzie i czy sie rozleca:D

Kiełbacha, babeczki... na wszystko mam teraz smak! :szok: jak tak dalej pójdzie to na wizycie 20/04 będe ważyła tonę i będe musiała mieć CC bo dzidzia też wielka będzie :szok:

P.S. Postanowiłam, ze jednak dzisiaj te włosy ufrabuje :p Zobaczymy czy tylko na postanowieniach się skończy :D

Do góry