Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tłuszczyk i cellulit masakra , nie przytyłam strasznie dużo ( 7,5 kg) :-(,
Ja również tylko na chwilkę bo zaraz trzeba z koszyczkiem, a potem kończyć to co się wczoraj zaczęło :-)
esperanza - ja przedwczoraj stanęłam przed lustrem i zobaczyłam cały swój tył, no i dramattłuszczyk i cellulit masakra , nie przytyłam strasznie dużo ( 7,5 kg) :-(,
a czuje się jakbym co najmniej 15 kg na plusie miała :-( i też liczę na to że po ciąży przynajmniej większość cellulitu zniknie (zwłaszcza ten którego nie było) , a o powrót do wagi odpowiedniej to już sama zadbam :-)
zazdroszczę pomocnych mężulków i dzieciaczków , mój wczoraj wrócił z pracy taki zasmarkany , że sama kazałam mu leżeć w łóżku bo wyglądał jakby zaraz miał zejść :-( no i zostałam sama z tymi porządkami i pichceniem , ehhhh
muszę się pochwalić że w domu mam porodówkę wielkanocną :-)
moi teściowie jakiś czas temu stwierdzili ,że skoro w okół domu dużo miejsca to oni część ogrodzą i powiększa swoją gromadkę kurek bo wnusio (pierwszy) w drodze i żeby były swoje jajeczka :-) no i tak zrobili , ale nie poszli na łatwiznę i zakupili małe kurczątka, tylko inkubator :-) no i od wczoraj klują nam się małe pisklaczki , planowo miały od dzisiaj zacząć no ale już wczoraj rano był pierwszy :-) taki mały czarny wcześniaczek
więc w takim to świąteczno - pisklaczkowym nastroju życzę wam Wesołych Świąt, Smacznego JAJA i Mokrego Dyngusa