• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

ja też co chwilę coś wpierniczam ale chyba mała mi to wszystko zabiera, jak wcześniej starałam się jeść co 3 godz to teraz już nie mogę się doczekać kiedy miną 2 godz aby już coś chrupnać !!!!

reklama
tiaaaaaaaaa buziak na kogoś trzeba zwalić :-p:-)

Ja jeszcze torby nie mam spakowanej, ani ciuszków popranych hmmmmmmmmmmmmmm chyba zostałam jako jedna z ostatnich :-D
Nie przejmuj się. Ja jestem na podobnym etapie ;-)

Nie chaliłam Wam sie jakie niepowtarzalne dziecko mam:happy:
Serio nie do pobicia:tak:
Wczoraj przyjechała po nich babcia i wzieła ich do siebie. Po jakiejs godzinie patrze a pod drzwiami stoją 3trampki i 1trzewik :szok::szok:
Pytam P co jest grane i na trzy cztery krzyknęlismy BARTEK!!!!!
Gapa załozyła dwa inne buty:-D
:-D

ja tyje ;//
ale sama na to pracuje... ciagle cos wpierniczam:baffled:
To ile już kilogramów więcej do kochania?

tiaaaaaaaaa buziak na kogoś trzeba zwalić :-p:-)

Ja jeszcze torby nie mam spakowanej, ani ciuszków popranych hmmmmmmmmmmmmmm chyba zostałam jako jedna z ostatnich :-D

hihi nie ostatnia :)

Ja tez nie mam :)

Chodz juz mnie natura ostrzegła i to wyraźnie.

Ale sie pochwale - dostałam od przyjaciółki na urodziny koszule do karmienia alles-sweet-cotton-koszulka.jpg

wiec juz mam jedna/ jeszcze 2

a dla nuski musze poprac i poprasowac

ja mam na plusie z 16, ale pocieszam sie , ze mały juz ze 4 wazy bankowo ;))

Jak nie 5 ;-)
No to faktycznie "nadgoniłaś" ostatnio... Ja stwierdziłam, że jak mam teraz tak często wizyty to nie będę się w domu wązyć tylko u gina. Więc zobaczymy, ile będzie w środę...
Ja też ciągle coś podjadam, ale najczęściej jest to jakiś owoc, albo marchewka i widocznie szybko przelatuje.

Mi waga też póki co stanęła w miejscu mimo, że w szpitalu jadłam obiad szpitalny i jeszcze potem rodzice przynosili mi drugi :-D:-D wiadomo, że to żarcie szpitalne to jakaś kpina i do tego kolacja o 16.30 a potem jak Ci ktoś nie przyniesie to do 8.00 na głodniaka. Wkurza fakt, że w więzieniach karmią lepiej niż w przedszkolach, czy szpitalach. Gdyby tak spędzić całą ciążę w szpitalu na ich jedzeniu to anemia murowana!!

Jak nie 5 ;-)
No to faktycznie "nadgoniłaś" ostatnio... .

wiesz jak pocieszyc człowieka ;///

szczerze powiedziwszy to teraz juz mi to troche wisi.... zdaje sobie spraw ze moze iza 1,5miesiaca moge juz miec młodziaka przy sobie i to jest najwaziejsze ;))))
nie ja pierwza i nie ostatnia a sa takie co wygladaja gorzej ;))

Najgorzej mi jest rozbierac sie przed ginem wiecie??? nie wiem dlaczego.. moze dlatego ze nawet maz mnie nie oglada jak mnie Bozia stwaorzyła ;//

aylin - alles mama ma fajne koszule i bieline do karmienia ;)) i wygodne, mieciutkie fajne !!!

munka - to samo stwierdzłam, ze ciezarnych czy chopow to szpital nie wykarmi:no:

wiesz jak pocieszyc człowieka ;///

szczerze powiedziwszy to teraz juz mi to troche wisi.... zdaje sobie spraw ze moze iza 1,5miesiaca moge juz miec młodziaka przy sobie i to jest najwaziejsze ;))))
nie ja pierwza i nie ostatnia a sa takie co wygladaja gorzej ;))

Najgorzej mi jest rozbierac sie przed ginem wiecie??? nie wiem dlaczego.. moze dlatego ze nawet maz mnie nie oglada jak mnie Bozia stwaorzyła ;//
No wiadomo, że młode najważniejsze. :tak:
Tak tylko napisałam, bo do tej pory tyłyśmy w miarę równo, ale wysunęłaś się na prowadzenie ;-)

Gina się wstydzisz? A on w ogóle na Ciebie patrzy zanim wdrapiesz się na samolot? Śmiem wątpić :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry