Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie przejmuj się. Ja jestem na podobnym etapie ;-)tiaaaaaaaaa buziak na kogoś trzeba zwalić:-)
Ja jeszcze torby nie mam spakowanej, ani ciuszków popranych hmmmmmmmmmmmmmm chyba zostałam jako jedna z ostatnich![]()
Nie chaliłam Wam sie jakie niepowtarzalne dziecko mam![]()
Serio nie do pobicia
Wczoraj przyjechała po nich babcia i wzieła ich do siebie. Po jakiejs godzinie patrze a pod drzwiami stoją 3trampki i 1trzewik![]()
Pytam P co jest grane i na trzy cztery krzyknęlismy BARTEK!!!!!
Gapa załozyła dwa inne buty![]()

To ile już kilogramów więcej do kochania?ja tyje ;//
ale sama na to pracuje... ciagle cos wpierniczam![]()
tiaaaaaaaaa buziak na kogoś trzeba zwalić:-)
Ja jeszcze torby nie mam spakowanej, ani ciuszków popranych hmmmmmmmmmmmmmm chyba zostałam jako jedna z ostatnich![]()
ja mam na plusie z 16, ale pocieszam sie , ze mały juz ze 4 wazy bankowo)

wiadomo, że to żarcie szpitalne to jakaś kpina i do tego kolacja o 16.30 a potem jak Ci ktoś nie przyniesie to do 8.00 na głodniaka. Wkurza fakt, że w więzieniach karmią lepiej niż w przedszkolach, czy szpitalach. Gdyby tak spędzić całą ciążę w szpitalu na ich jedzeniu to anemia murowana!!Jak nie 5 ;-)
No to faktycznie "nadgoniłaś" ostatnio... .

No wiadomo, że młode najważniejsze.wiesz jak pocieszyc człowieka ;///
szczerze powiedziwszy to teraz juz mi to troche wisi.... zdaje sobie spraw ze moze iza 1,5miesiaca moge juz miec młodziaka przy sobie i to jest najwaziejsze)))
nie ja pierwza i nie ostatnia a sa takie co wygladaja gorzej)
Najgorzej mi jest rozbierac sie przed ginem wiecie??? nie wiem dlaczego.. moze dlatego ze nawet maz mnie nie oglada jak mnie Bozia stwaorzyła ;//