Muńka
Fanka BB :)
samo zdrowie;-) poza tym łożyska stosują też w kremach. Tak naprawdę nie wiemy co się po porodzie dzieje z naszymi łożyskami. Możliwe, że szpitale dostają za nie od producentów kremów niezłą kasę...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Avo - ciesze się bardzo z powodu Twojej babci !!!I wiem ze mnie teraz rozumiesz jak nikt.
No ja co do kikutkow to chyba nie bede sie bawic w octanisepty tylko gazik spirytus i tyle... podobno tak najszybciej... znam pare przypadkow gdzie po octanisepcie sie papralo....

Bmr moja kumpela ma takie klucia, bedzie rodzic na dniach...ponoc to oznaka skracajacej sie szyjki.
Oby to nie bylo to.
Kupilam proszek i plyn do prania bobasowych ciuszkow. Czyli powoli do przodu.
Ogladalam ostatnio one born every minute. Kurna sie naryczalam jak gupek. Przeciez ja tam zamiast rodzic to bede oplakiwac rodzace i siebie. Masakra. A jak zobaczylam cesarke to oszalalam ze strachu.
samo zdrowie;-) poza tym łożyska stosują też w kremach. Tak naprawdę nie wiemy co się po porodzie dzieje z naszymi łożyskami. Możliwe, że szpitale dostają za nie od producentów kremów niezłą kasę...

taką minę zrobił, że hej i z wrażenia poszedł na koniec kolejkiwpraszam się na obiada na obiad dzisiaj.. mielone z ziemniaczkami i gotowana marchewka)

ale już słyszałam o takich praktykachsamo zdrowie;-) poza tym łożyska stosują też w kremach. Tak naprawdę nie wiemy co się po porodzie dzieje z naszymi łożyskami. Możliwe, że szpitale dostają za nie od producentów kremów niezłą kasę...
kolega lekarz pracuje w szpitalu i mowil kiedys ze takie plotki kraza, ze polozne sobie te nasze lozyska przykladaja do twarzy na zapleczu bo tam jest duzo jakiejs substancji odmladzajacej cere, i ze jak tak patrzy jak mlodo wszystkie wygladaja u niego na oddziale to nawet zaczyna w to wierzyc![]()
darmowa kuracja odmładzająca codziennie...żyć nie umierać!!;-);-)

.Poprasowałam, byłam na mieście, zrobiłam zakupy i nawet drzemkę złapałam. Oj także mam ostatnio spadek formy. Nie tylko nie bardzo mogę coś robic bo brzuch twardnieje, ale niestety też nic mi się nie chce.
Dzisiaj otrzymałam paczuszkę z majtami poporodowymi i podkładami. Nawet K. nie pokazałam bo to jest tak paskudne..... No ale najważniejsze, że pod tym kątem jestem zabezbieczona.