Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja jestem w 30 tyg jeszcze 10 i ciagle jestem na etapie chcialabym juz bo tez mi sie dluzy ale na to jeszcze zbyt wczesnie wiec tak naprawde nie chce teraz tylko chce juz czerwiec. Z drugiej strony mysle sobie, ze to ostatnie momenty, kiedy mozemy wyjsc na spacer ok 9 wieczorem itd. Ostatnio mysle o tym za kazdym razem gdy robimy cos takiego, wlasnie pozny, niespodziewany spacer, zakupy bez ograniczen czasowych, mozliwosc umowienia sie z kolezanka kiedy chce itd. Boje sie, ze to wszystko zginie bedzie mi zabrane.
Ja wiem, ze chce dziecko ale taka zmiana zyciowa zmusza do myslenia...![]()
:-) a własnie mnie pyta co by sie stało jakby brał duphaston![]()
wie ktoras co bym mogła męza doinformowac????
moze to?
Działaniem niepożadanym są nieregularne miesiączki albo krwawienia międzymiesiączkowemoze to?
![]()

!!! 

zawsze do poludnia jak jest pogoda to jak wraca z praca to On z Nim wychodzi a dzisiaj ja poszłam bo widzialam, ze na oczy ledwo widzi a na 19 jechal z powrotem do pracy, i taki tekst do mnie, chyba bede codziennie z Mlodym wychodzić to moze kwiaty beda codziennie?!
Znalazlam dosc rozsądny kalkulator wagi jakby kogoś interesowało
Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl
Buziak ja pisałam do sicil na polski numer bo na włoski nie dochodziły smsy . . . i mi odpisała wtedy z bramki sms... Ale to było dawno wtedy kiedy dodałam na wątku wiadomościowym. Od tamtej pory się do niej nie odzywałam
Dziewczyny byłam u ginki !!
Termin porodu przesuną mi się na 23 maja !!
Milan waży już 3 kg. i jego wymiary odpowiadają już 37 tygodniowi ciąży.
Łożysko ok i wszystko inne.. oprócz ruchów. Za mało zdecydowanie .
a i mialam ktg - niezbyt dobry zapis wyszedł bo zadnego ruchu nie wykryło ... ale serduszko ok biło.
dobrze, ze uslyszalas;-)
ja jestem w 30 tyg jeszcze 10 i ciagle jestem na etapie chcialabym juz bo tez mi sie dluzy ale na to jeszcze zbyt wczesnie wiec tak naprawde nie chce teraz tylko chce juz czerwiec. Z drugiej strony mysle sobie, ze to ostatnie momenty, kiedy mozemy wyjsc na spacer ok 9 wieczorem itd. Ostatnio mysle o tym za kazdym razem gdy robimy cos takiego, wlasnie pozny, niespodziewany spacer, zakupy bez ograniczen czasowych, mozliwosc umowienia sie z kolezanka kiedy chce itd. Boje sie, ze to wszystko zginie bedzie mi zabrane.
Ja wiem, ze chce dziecko ale taka zmiana zyciowa zmusza do myslenia...![]()
no ale podobno tego sie nie zaluje pozniej, bo sa inne przyjemnosci, tego sie trzymam:-)