Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja to pokazuje pomalowane paznokcie hhe jak nie jemu to komu ?) a na powaznie to po co w ogole skarpety???
skarpety zostają
O kurcze! jak szybko!Termin porodu przesuną mi się na 23 maja !!
Milan waży już 3 kg. i jego wymiary odpowiadają już 37 tygodniowi ciąży.
Łożysko ok i wszystko inne.. oprócz ruchów. Za mało zdecydowanie .
a i mialam ktg - niezbyt dobry zapis wyszedł bo zadnego ruchu nie wykryło ... ale serduszko ok biło.

noooooooooooo!! a ja się dziwię że chodzę jak pokraka jakaś jak kaczka rozjechana jakby mi walec d. przejechałnic dziwnego jak tam w środku taki klocek siedzi
![]()
jak kaczka rozjechana mówisz ;-) sie uśmiałam 

Niby deszcz pada ale to jakby ktos kamieniem walił ;/////
Mało tego woła gdzies z góry, wystawiam głowe jak tylko moge (brzuch lezy na parapecie
Siedze sobie niedawno przy stole, stół przy oknie... i cos mi wali w parapetNiby deszcz pada ale to jakby ktos kamieniem walił ;/////
Raz drugi trzeci![]()
Otworzyłam okno i wygladam nasłu****e...... i słysze ze ktos mnie woła i to chyba głos mojego mężaMało tego woła gdzies z góry, wystawiam głowe jak tylko moge (brzuch lezy na parapecie
) i szukam.
Nagle słysze - wejdz na góre i sie nie smiej![]()
He he no wiec niezle sie zaczyna... Okazao sie ze gamon wszedł dopokoju i zamknął zasoba drzwi - ktore swiezo obsadził, ale nie powkładał klamek hehe

Siedze sobie niedawno przy stole, stół przy oknie... i cos mi wali w parapetNiby deszcz pada ale to jakby ktos kamieniem walił ;/////
Raz drugi trzeci![]()
Otworzyłam okno i wygladam nasłu****e...... i słysze ze ktos mnie woła i to chyba głos mojego mężaMało tego woła gdzies z góry, wystawiam głowe jak tylko moge (brzuch lezy na parapecie
) i szukam.
Nagle słysze - wejdz na góre i sie nie smiej![]()
He he no wiec niezle sie zaczyna... Okazao sie ze gamon wszedł dopokoju i zamknął zasoba drzwi - ktore swiezo obsadził, ale nie powkładał klamek hehe

Przepraszam, że śmieje sie z Twojego męża ale nie mogę sie powstrzymac![]()

Buziak to niesprawiedliwe !nie dosc ze masz rozbrajajace dzieci to jeszcze meza hahahahaha![]()