Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gkvip super,że lepiej u Ciebie ,czekamy tu na Ciebie
AVO sorki ale dla mnie to nie lekarz tylko złodziej. Rozumię 150-200 za wizytę ale tyle to nawet na warszawę za dużo.

do ordynatora oddziału połozniczego jedego z Warszawskiech szpitali.....
oczywiscie odpłtnie ;/// Mało tego pochapała szwagrowi koszule jakims preparatem co oznaczało definitywnie kosz !!! Kazała mu sobie odkupic koszule a ze ona mu zwroci pienadze,gdy przyszedł do niej z paragonem to targował sie o 10zł ze widziała takie o 10zł tansze 
czujecie??? Jestem podobnego zdania. Jak można tyle brac za wizytę?????? Szok po prostu.
Ja płacę zawsze 100zł i zawsze jestem na samolocie i także mam usg oraz badanie tętna od 26 tygodnia. A jak pojadę na nieplanowaną wizytę gdy mnie coś niepokoi to nic nie płacę a też jestem wtedy badana. Dlatego cieszę się, że nie wybrałam lekarza z Warszawy a miałam takie plany......

ja rozumiem że ordynator ale żeby aż tyle zdzierać to koleś na głowę chyba upadł. U mnie w mieście ordynator za wizytę bierze 100zł a za USG 70zł.
Nie ma wątpliwości, że jest Tomkiem i chyba nie muszę mówić, jaki pan tata był dumny, gdy pan doktor z uznaniem wypowiadał się o rozmiarach tomkowego przyrodzenia i klejnotów :> nie ma też za krótkich nóg, jak to sugerował mój lekarz prowadzący, podglądając smyka 3 tyg. temu na USG, tylko niestety zrobił sobie pętlę z pępowiny, więc dobrze by było, żeby kolejnych nie dokładał. Hurrra, hurra, głupie sny to tylko głupie sny, a tymczasem Tomaszek waży półtora kg, serce jak dzwon, rozwija się prawidłowo, główką w dół, na USG się zziewał, dostał czkawki i pokazał nam wielkiego siusiaka i jeszcze większe jajcaNie ma wątpliwości, że jest Tomkiem i chyba nie muszę mówić, jaki pan tata był dumny, gdy pan doktor z uznaniem wypowiadał się o rozmiarach tomkowego przyrodzenia i klejnotów :> nie ma też za krótkich nóg, jak to sugerował mój lekarz prowadzący, podglądając smyka 3 tyg. temu na USG, tylko niestety zrobił sobie pętlę z pępowiny, więc dobrze by było, żeby kolejnych nie dokładał.
dziękuję wszystkim za kciuki i zaraz wrzucę na wątek zdjęciowy niecenzuralne zdjęcie
mam nadzieję, że u pozostałych wizytujących też dziś ok, zaraz będę Was nadrabiać.