Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nanulika co u was słychać to też byś mogła czasem napisać ;-)

Hejka ja mam 13na +
Dziś wezmę się za pranie o ile pogoda się utrzyma bo z rana padało a teraz wyszło slonko.
A humor mam i tak do dupy i najgorsze nie wiem dlaczego?!
Chyba później pójdę na zakupy, może go sobie poprawie..
Josie ja też zastanawiam się nad otulaczkiem nie wiem czy widzialas jak pisałam ze w smyku widziałam najtaniej po 39.90 ten z motherhood. Tylko czekam na wypowiedź doświadczonych mamusiek odnośnie przydatności jego a tu cisza :-( żadna z was nie miała go przy poprzednich dzieciaczkach? Please o odp.
Właśnie z ciekawości poczytałam temat ogólny u majówek - Dziewczyny z 36 tyg i 6 dni i te na początku 37 zaczynają biegać po schodach, wykorzystują Męża i myją podłogi by poród się zaczął!!
Czy ja mogę już chociaż Męża wykorzystać? Boszzz chyba zwariuję do tego 37 tygodnia! Już teraz nawet nie pozwalam się mu do siebie zbliżać bo zaraz mam cały brzuch twardy! Maaaaasakra! Nigdy bym nie pomyślała, że w ciąży to będzie mój największy problem![]()
Tez planuje kamińskiego mają tam sprzęt i odpowiednie oddziały na miejscu dla dzieci jakby ...., ale będzie dobrzeAgaundpestka w którym szpitalu planujesz porod? Ja jestem z Wrocławia ale od niedawna wiec niewiem co i jak. Chodze do gina ktory przyjmuje na Borowskiej ale na porod zdecyduje sie chyba na Kamieńskiego. Rozwazam tez oplacenie wlasnej poloznej... a u was jak jest w tej kwestii? Pierwszy porod mialam z mezem, był ciezki bo trwal 18 godzin i nie wyobrazam sobie byc wtedy sama, ale drugi to znikoma szansa, zeby byl przy mnie. Nie boje sie porodu bo co ma byc to bedzie ale strasznie sie boje ze zostane sama bez wsparcia mojego kochanego meza... wiec tak sobie mysle moze by ta polozna oplacic...???? warto???
rodzice juz pojechali??? czy to przez nich takiego dola masz.....