Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
December ja 2 lata temu rodzilam corke i mam karte ciazy. nawet sobie prownuje od czasu do czasu jak przebiega ta ciaza w porownaniu z tamta.
Aylin az tak przygotowujecie sie do nadejscia niemowlaka kapiac plastikowego?u nas pierwsza kapiel wykonal tata poniewaz ja bylam w szoku poporodowym
taka bylam szczesliwa ze mam wsparcie w moim mezu ze glowa mala....potem jak juz ogarnelam temat to poszlo. teraz jestem drugi raz w ciazy i wiadomo juz inaczej podchodze i do porodu i do dziecka i wogole... nie mam takich emocji jak przy pierwszej ciazy
![]()
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Wasze kciuki się przydały - wyjątkowo łądnie pobrano mi krew, nawet śladu ukłucia nie ma i nic nie czułam. Żeby tylko jeszcze wyniki były ok to będę szczęśliwa.
U mnie kolejny dzień ciągniecia brzucha. To nawet nie jest ból tylko mam wrażenie, że od spodu wszystko mi się rozciąga dzisiaj. Bardzo dziwne uczucie. No i kłują jajniki jak diabli, a jak mały jeszcze mnie czasami trzepnie gdzieś tam to nawet potrafię krzyknąć i łzy w oczach stają momentalnie.