Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam do Was pytanie - czy wasze maleństwa też upodobały sobie jedną stronę brzucha? Moja mała jest już ułożona głowką w dół, natomiast resztę jej ciałka czuję po prawej stronie. I tak od kilku tygodni. Lewa, stronę brzucha mam miękką a w prawą ciągle dostaję kopniaki:-)
Powitajcie mojego 32Tygodniowego wczesniaczka Bartusia 1600kgZobacz załącznik 459346 44dl :-)

Na ostatniej wizycie mój gin mi powiedział, że 80% dzieci leży w ten sposób, że prawą stronę torturują mamusiom.

ty się nie wygłupiaj, jeszcze 2 tygodnie wytrzymajMnie wczoraj cały dzień bolał brzuch tak jak na @...
To dalej trzymamy kciuki i o Was ciepło myślimy!!!Halo. Net w fonie mi zwolnił więc krociutko, od wczoraj znowu jestem na porodowce. Znowu zaczęłam krwawic i jAkieś skrzepy mi leciały.Dzidzia waży 2060 czyli mniej niż przedwczoraj i dopatrzyli się w końcu że to jednak 33tc nie dojde za nimi. Ktg mam dobre, na usg nie widzą skąd mogą być te skrzepy. Łożysko na przedniej ścianie,nisko ale nie przodujace. Jak nadal będę krwawic to nas rozpakuja ale póki co mamy leżeć więc lezymy.Dziękuję za kciuki, trzymajcie je nadal, pozdrawiam was wszystkie
Halo. Net w fonie mi zwolnił więc krociutko, od wczoraj znowu jestem na porodowce. Znowu zaczęłam krwawic i jAkieś skrzepy mi leciały.Dzidzia waży 2060 czyli mniej niż przedwczoraj i dopatrzyli się w końcu że to jednak 33tc nie dojde za nimi. Ktg mam dobre, na usg nie widzą skąd mogą być te skrzepy. Łożysko na przedniej ścianie,nisko ale nie przodujace. Jak nadal będę krwawic to nas rozpakuja ale póki co mamy leżeć więc lezymy.Dziękuję za kciuki, trzymajcie je nadal, pozdrawiam was wszystkie
4 stopnie i tak do pażdziernika!!!