klusiaM
Fanka BB :)
Kama ja mam to samo,mimo, że jestem w dupie z kilkoma rzeczami jestem mega cięzka, co wstane to się męczę i marzę by się położyć, a Kuba nie daje mi odpocząć. do tego chyba zaczynają się upały, u niego w pokoju jest mega słońce, on spać nie może w dzień, dziś nawet była zamiana, on zasnał u mnie, a ja poszłam do niego.ej ja chce już rodzić . już mi sie nie chce być w ciąży :/ ..
Mamina Mnie to tak wk.... te skórki, ze szok, mój T robi to nałogowo od zawsze, ja go tłukę po łapach, ale nic to nie daje, jak dziecko. I dziecko ma to w niego chyba, bo coraz czesciej to mu się zdarza, ze ma rany.
Dziewczyny, nie mam siły siedziec i czytać nawet, wchodzę teraz tylko na chwilę, zerkam na ostatnie posty i tyle.
Robi się tak ładnie, słoneczko itd, a ja coraz gorzej nastrojona słonica :-(
Która da mi ciutek energii???

Mówię Wam, że mnie już wykańcza może nie tyle sama praca, ile to siedzenie za biurkiem. Normalnie to bym gdzieś jeździła, załatwiała, ale teraz się oszczędzam z wiadomych powodów i głównie robota papierkowa. Jak wstaje od tego biurka, nieważne ile bym przy nim siedziała, to mnie boli brzuch i ledwo chodzę 
Chciałabym taki masażyk plecków, nózek mmmmmm no ale co pomażyć można
Ja właśnie się zastanawiam, czy kupować all na allegro, czy takie kosmetyki i przybory raczej w sklepie..
A Ty co jeszcze będziesz kupowała przez internet?