Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zreszta ja sie nie dziwie , tez bym wolala na tylku czekac na porod niz wisiec do gory nogami![]()

co prawda kurczaki stamtąd mi się przejadły jak gdzieś koło 15tyg sama pożarłam cały mega kubełek
ale uwielbiam gotowaną kukurydzę i z chęcią bym teraz taką wszamała
na takim zadupiu mieszkam, że pizzerie tylko do 22 czynne są:-(
Iwon ty narzekasz, że ci nie dowożą, a ja do najbliższego McDonalda czy KFC mam 50kmna takim zadupiu mieszkam, że pizzerie tylko do 22 czynne są:-(
mlodak a baleteki? ja chodze w baletkach bo jest mi wygodniej niz w adidasach a na japonki za wczesnie ;p
.
- lekkie, podeszwa kauczukowa, w miarę twarda, bardzo elastyczne, na pewno nie obetrą pięt i pasują mi do paneli :-). No i były tanie, bo zapłaciłam 39zł. Więc nawet jeśli się rozlecą nie będzie mi szkoda. Oby wytrzymały do końca mojej ciąży, o!racja...ja właśnie jem chałke z masłem, ale myślę by jeszcze poprawić spagetti...ciągle ostatnio nienażarta jestemkurcze wszystkie o jedzonku i znowu głodna się zrobiłam ide przejtrzeć lodówkę![]()