Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(karmi itp
)
W każdym razie ALAT I ASPAT w normie...ciszę się tylko dlaczego tak mnie cholernie swędzi
wieczorem to juz masakra
A Wy? Was nic nie swędzi??Dziewczyny mam taka ochote na kielbaskie z grilla z chocho... do tego napilabym sie zimnego piwa. Czy mozna pic piwo bezalkoholowe w ciazy? ja normalnego piwa wogole nie pije ale nie bedac w ciazy od czasu do czasu zdarzylo sie wypic reedsa, no ale teraz to chyba nie mozna to moze chociaz karmi albo niewiem jakie tam sa jeszcze ale w kazdym razie bezalkocholowe... tak sie zastanawiam....co myslicie?
stokrotka - nie wiem jakie jest prawo w Polsce ale tu w Szkocji to jak nie masz fotelika ze soba w szpitalu to ci dzieciatka nie wypuszcza. A jak jezdzisz duzo autem to zdecydowanie fotelik jednak bezpieczenstwo jest najwazniejsze
:-).
A z tym piwkiem to mi smaka narobilyscie:-( a o redsie czy karmi to ja tu tylko pomarzyc moge![]()
i w obecnej sytuacji to bym juz je kupila i zapaliła
ale jeszcze się trzymam na szczęście.
bardzo ciezko mi bylo i bardzio mnie ciagnelo i teraz jak doszedł stres od nowa mam na fajkę ochotę, na szczęście mąż nie pali więc nie mam pod nosem papierosków ale czuje,. ze jak urodze to wrócę
wiem glupota ale kocham palić
;-)
chociaz mi Mlody czasami daje tak popalic, ze wolalabym iść do pracy
jestem juz w domu. Z małą wszystko ok- ktg idealne. Tętno przy ruchach może skakać do 190- także ta kwestia wyjaśniona. Ciśnienie miałam 144/70 i tętno 107, ale to z nerwów. Reka drętwiala prawdopodobnie od migreny. ale się przestraszyłam
Dziewczyny- bałam sie że to udar albo zawał
Muńka,a w ciazy tez masz takei drętwienia dłoni i twarzy? Tylko dłon CI drętwieje czy cała ręka? U mnie się zaczęło od malego paluszka i objęło całą dłoń- trwało 5 minut.Okropne uczucieCzęsto ams zte migreny?
Muńka - dzięki za linka, ale jest z tym mały problem. Nawet jak zdobędę toto, to zgodnie z informacja powinien mi to przykleić fizjoterapeuta, a tu o takiego trudno. Nie mam do nich zaufania, bo skoro dziewczyna, która rzekomo taki kurs skończyła wmawia mi, ze cały pas barkowy wraz z żebrami to jedna kość, to sorry... ja po kursach nie jestem, ale ze szkoły wiem, że chyba na kursie wagarowała, albo ich wykładowca to robił.
Witam wieczorową porą :-) Wy tu o alkoholach rozprawiacie a ja żałuję że nie kupiłam sobie żadnego pifka na jutro(karmi itp
)
Wiecie, wczoraj dość poważnie zaczęlo mnie ciało swędzieć...dzisiaj pobiegłam wiec do laboratorium i wyniki zrobiłam...od razu cały wypisany prze gina pakiet z hiv itd...kosztowało mnie to ponad 100W każdym razie ALAT I ASPAT w normie...ciszę się tylko dlaczego tak mnie cholernie swędzi
wieczorem to juz masakra
Myśle za za tydzien jak nie przejdzie powtórzę wyniki...tak dla pewnościA Wy? Was nic nie swędzi??

Ale robicie smaka na te napoje procentowe ;-) Ja tęsknię najbardziej za martini i czerwonym winemPiwka też mi się chce, nie powiem.. na przykład teraz wciągnęłabym takie karmi poema di cafe
Chociaż jeszcze przed ciążą już długi jego w sklepie nie widziałam, może wycofali?
Nie wycofali, wczoraj sobie kupilam![]()

pa