Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi lekarka przy pierwszej wizycie w przychodni powiedziała jak pani chce to niech pani jedzie do przychodni dla narkomanow tam robią za darmo :/Ją robiłam test na hiv na początku ale placilam bo ginka twierdziła, że nie jest refundowany. Więc ciekawe jak mogą wymagać nierefundowanego badania...
GratulacjePozdrawiam i jajakieś 20 tygodni młodsza
kibicuję Wam nieustająco kochane!!!
pochwalę się że ze spanikowania i złych snów wykorzystałam posiadanie w częstochowie (tam mieszkają moi rodzice, byłam u nich na majówce) wujka i ciotki ginekologów i widziałam pierwszy raz jak maleństwo macha do nas rączkami i nóżkamiDD
zmierzono przy okazji NT i jest książkowe.
Planowe pomiarowe czy tam genetyczne usg (zwał jak zwał) mam w czwarteki już się doczekać nie mogę
![]()
A teraz nadrabia zaległości za cały wczorajszy dzień, ale wolę już to niż się tak denerwować.

No ja wlasnie jestem wku...... najgorsze ze nie mam co ze soba dzis zrobic a naprawde nie mam ochoty siedziec trzeci dzien w domu tym bardziej ze ladna pogoda jest. Pozostaje nam isc na spacer do parku i tam siedziec bo co innego....?Stokrotka też bym wyła zła, a nawet i wkur.... i dałabym mu te rybki![]()