reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
karamija - oby;-)

kurcze, w pierwszej ciazy czytałam, ze z racji bliźniąt wszystko mogę odczuwac duuuzo silniej, ale takich mdłosci jak teraz to ja nie pamiętam.. nie wymiotuję, ale muli mnie przez cały dzien, czuje sytosc i głod jednoczesnie i taki wstretny słodki smak po wszystkim fuuu

aga - dobrze bedzie z tą betą!!!

Aga spokojnie...co ma być to i tak będzie...nawet jak na głowie staniesz to nic nie poradzisz...czekaj na rozwój wypadków...mam nadzieję, że to chwilowy zastój hcg i lada chwila ruszy do góry :D

(Jak moja beta źle rosła szukałam podobnych przypadków w necie i czytałam historie kobiet, których złe bety (czyli podejrzenie pustego jaja) śpią właśnie w pokoju obok :D)

Ostatnia edycja:
katrina a czemu dopiero koło 20 tyg.??
a słuchała położna serduszka??;-)

buziak ale masz fajnych chłopaków:tak:

AVO ja w tej ciązy na razie nie mam zadyszki ale w pierwszej szybko ją miałam:tak: może przez to, że jadłam jak świnka?!:zawstydzona/y: a potem gdzieś szłam i była masakra:/

nanulika jestem z Tobą jutro myślami:tak: trzymaj się.

nanulinka bardzo o Tobie myslę.. trzymaj się dziś.

U mnie zadyszka pojawiła się wczoraj przy wejściu na 4 piętro - musiałam na długa chwilę usiaść i łapać powietrze.

Miłego (i zdrowego) dnia dziewczyny!

reklama
Jak zwykle przed 7 się już kręciłam i wstałam. Normalnie o tej porze nie byłam w stanie funkcjonować a teraz?!?! Szok...no ale musze się przywzyczaić:)
U mnie mdlosci ustaly, cycuchy prawie nie bola :((;/ tylko dzien w dzien ciągnie w brzuchu... nie jest to bol, bo nie zwijam sie przy tym.. ale ze tak powiem " czuje" ciągle ten brzuch - tez tak macie?;> juz bym chciala zeby minelo to 12 tyg ... bo przezywam kazde siusiu i podcieranie;//masakra ..w leb mozna dostac,...

Nanulika moc uścisków- myślami jestem z Tobą:*

Do góry