Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A sen był taki: wróciłam z nią ze szpitala, zostawiłam w foteliku i poszłam spać. Obudziłam się i przypomniałam sobie, że ona tam sama śpi, a powinnam ją nakarmić. Miała na nóżkach jakieś ciężkie buty i zaczęłam je zdejmować a ona powiedziała, że ją nóżki bolą...no i generalnie okazało się, że moje nowo narodzone dziecko umiało już mówić i chodzić
a jak chciałam ją przystawić do piersi w pozycji leżąc na boku, to powiedziała, że ona w takiej pozycji nie będzie jadła!!!
Miałam takie poczucie żalu w tym śnie, że nie dane mi było poopiekować się takim niemowlaczkiem, tylko od razu mi dziecko zaczęło chodzić...ehh...pewnie coraz częściej będą teraz takie dziwne sny...rozchorowałam się ;( aaaa.. wczoraj wieczorem dopadł mnie ból gardła.. dziś już nawet oddychanie boli ;( nie mogę z siebie wydusić słowa próbuję pić gorącą herbatę ale robię to ze łzami w oczach ;( Dawno mnie tak gardło nie bolało... W nocy wzięłam cholinex bo tylko to się znalazło z domowej apteczce:/ mam wyzuty sumienia bo w ciąży nie wolno tego brać ale nie mi:alam wyjscia. zaraz przyjdzie do mnie chlorochinaldin to bede sie kurowac. pech ze dzisiaj niedziela i przychodnia zamkniętanawet jak przekrecam glwe to czuje całą obolałą szyję..
ale masakra i co ja mam z tym zrobić skąd to się wzięęęęęęęlo.... pewnie od wczorajszego zimnego jogurtu :/ ale sobie narobiłam:/ :/ jeszcze boli mnei głowa i katar cieknie ale to nic w porównaniu z gardłem
(( dzisiaj tu na forum nie zabawie bede sie wygrzewac pod kołdrą o ile Wiktor pozwoli. Milego dnia.
< NAWET TO ZE TE RZEBRA MNIE BOLA CALY CZAS > byla jakies 3-4 dni temu wydzielina taki bialy zbity budyn to powiedizeli ze to po antybiotykach ale niezajrzeli bo po co?????????? kto wie moze siedze na cykajacej bombce w nieswiadomosci
a dzis podbrzusze juz ktorys czas ciagnie w dol jakby napieralo.......... i nawet jakbym pojechala to nieobejrza nic...........