Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czesc dziewczynki
nadrobić was będzie ciężko, ale ja już w końcu na L4 więc teraz będę na bieżąco...lece czytać zaległości (pewnie nie wszystkie) ale chciaż rozpakowane dzieciaczki zobaczę![]()
Tez mam takie wrażenie i tak sobie myślę, ze idealnie byłby jakby ciąża trwała 6mies.ja się i tak nie załapię na wcześniejszy poród. Mam wrażenie, że będę w tej ciąży do końća świata..i będę tyć, i rosnąć, i tyć...i tak w nieskońćzoność.
Tak - ja je brałam od razu po zakończeniu urlopu macierzyńskiego.
Witam dziewczęta
No rzeczywiście widać, że długi weekend się skończył![]()
Pamka- śliczny synuś, jak ja Ci zazdroszczęA wie ktoś może w którym tyg Pamka urodziła?
Sicilpol- dobrze, że się odezwałaś, my tu wszystkie szalałyśmyjeszcze trochę i padłby pomysł wynajęcia detektywa
cieszę się, że z Julciem i z Tobą wszystko tak jak powinno
same szczęscie
ja wracam do normalności ten długi weekend poprostu mnie wykończył. Spakowałam już torbę do szpitala, brakuje paru przygwizdów, ale w razie czego najpotrzebniejsze rzeczy już mam
Od paru dni jest mi jakoś tak hm niedobrze czy mdło, też mam ogromnie upławy koloru karmelkowego takie kleiste i wogóle opakowanie wkładek starcze na góra trzy dni. Przesiąkają mi zresztą aż majtki mam mokre..w środę mam wizytę u gin zobaczymy co tamJa jeszcze w tym tyg muszę kupić łóżeczko i materacyk. I mogę rodzić, bo już mam dość serdecznie..i te rozstępy;/ na bokach, na udach i teraz nawet na brzuchu wyłażą;((