Niespodzianka
Fanka BB :)
Jeej Nanulika trzymam kciuki zeby to sie okazalo tylko wielkim nieporozumieniem. Jeszcze nic nie jest przesadzone...Tule
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co do Szafranko dowiedziałam sie tylko, że jest zastępcą ordynatora.AVO, ja bylam na 2-3 wizytach u Szafrankoale po ostatnim rachunku za wizyte-450zl (50zl policzyl dodatkowo za zalozenie ksiazeczki ciazy, to byl poczatek ciazy) zrezygnowalismy...tym bardziej, ze przyjmuje na Bielanach takich dalekich...20-30km od Ursynowa i nie chcialo nam sie jezdzic. Ale opinie ma swietne. On byl kiedys chyba ordynatorem na porodowce na Woloskiej.
Klusia, Twoja Pania doktor tez kojarze-moja kolezanka rodzila z nia (Papikian ja prowadzila) prawie 3 lata temutez mowi, ze super babka! Udalo sie sn i bez znieczulenia
![]()
konsultował to dziś też drugi lekarz, potwierdził((
jedyne pocieszenie to że idę jutro do jakiegoś wysoce wyspecjalizowanego szpitala
Klinika Ginekologii, Położnictwa i Neonatologii
i chyba jedyne na co mogę liczyć to cud...