Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kami super!!! Ty wiesz,że na Twoim suwaczku zostało 20 dni????!!!!!
mnie M&M na kalendarzu napisali odliczanie,ale dopiero od 10 dni do końca :-)
jejku,ja sama siebie nie rozumiem - wytrzymałam tak długo i tak dużo,żeby Janko w ogóle był,a teraz im bliżej końca tym bardziej jestem niecierpliwa,żeby już szybko się rodził...

hehehehe to będzie małe oczko w głowie całej rodzinyKamilka ,delwer - to się umówcie na jakąś konkretną datę i już ;-)
hatszept może uda się dotrwać w dwupaku jeszcze ze 2 tygodnie !Ja ze skrócona szyjką i jakimiś tam skurczami od początku kwietnia brykam,i w sumie dopiero w sobotę coś się zaczęło częściej i silniej,ale tak to luzik ;-)
Kamilka jakbys czasem usłyszała i zobaczyła co się dzieje u nas w domu,jak M&M rozmawiają z Jasiem,to byś płakała ;-) Kiedyś uczyli go trzymać kij hokejowy!!!A teraz obaj mają jazdę i szukają małych łyżew i malutkiego kijka,żeby Janko mógł się uczyć od najmłodszych lat :-):-):-)