Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hmmm, nie czułam się niewyspana, ale faktycznie w nocy kiepsko spałam.....mnie po pierwszym porodzie migreny jakos nie gnebiły bardziejA moze zrobisz sobie ten poziom magnezu?
a migreny mam zawsze gdy organizm mam osłabiony:stres, podróż, ciążą itd...
HeyCzytam was nabierząco i chyba przegapiłam co z gkvip sie dzieje?
Obiadek przygotowany (dzisiaj mielone, ziemniaki i buraczki), chałupka ogarnięta, więc siadam do Was na chwilę z kawą zbożową z mlekiem i kanapką z nutellą (mówienie na forum o jedzeniu powinno być surowo wbronione - rano przeczytałam, że któraż zjadła nutellę i mnie wzięło)
Nanulika myślę, że ten urlop naprawdę jest Ci potrzebny. Sama jak przechodziłam trudne chwile, potrzebowałam zwolnienia, bo "normalne" życie mnie chwilowo przerastało. Ale tak, jak dziewczyny piszą, daj sobie czas i sama zobaczysz, poczujesz kiedy chcesz wrócić do pracy. Może prędzej niż myślisz
Co do pochówku - masz prawo na własne decyzje i nit Cię za to nie potępi. Najważniejsze jest to, co masz w serduchui na pewno Twoje dziecko na zawsze tam pozostanie...
No właśnie, też miałam spytać co z gkvip, bo chyba mi umknęło..
ah kolejna której czop już odchodziHejka u mnie coś brzuszek pobolewa taki dziwny ból nie skurczowy ale może okresowy hmm sama nie wiem zaczął mi chyba delikatnie też odchodzić czop bo mam bez przerwy na wkładce taki brązowy śluz. W środę mam wizytę ciekawe czy dotrwam
No nic, idę do kuchni zatrzeć ślady zbrodni, bo zaraz m. wraca 
Niech ktoś zabierze ode mnie tą nutellęNo nic, idę do kuchni zatrzeć ślady zbrodni, bo zaraz m. wraca
Dziewczyny, czy bolą Was "ścięgna" na brzuchu (bo nie wiem, jak inaczej to nazwać) ? Ja w nocy jak długo śpię na jednym boku i chcę się przekręcić na drugi to przeżywam katusze tak mnie ciągnie mnie po prawej stronie brzucha ....
Niech ktoś zabierze ode mnie tą nutellę![]()