reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Addiena u mnie to na razie tylko zabawa w "kotka i myszkę",bo ponad tydzień bez czopa i ze skurczami,a ja się wcale nie czuję,żebym miała urodzić niedługo:no::no::no:
A 27 maja to jest termin,który mi na pierwszy usg genetyczny podali ;-)

Aguś super,że się odezwałaś i że w domku jesteście!Uważaj na siebie i dbaj o Antosia!!!

reklama
A w którym szpitalu planujesz rodzić, na Polnej? Ktory gin Cie prowadzi?

U mnie chyba tez, jak dobrze pojdzie, to cc 27 maja :szok:

Na Polnej!już sobie obejrzałam tam porodówkę podczas przyjęcia do szpitala i nie wyobrażam sobie teraz innej opcji! Mały ma mieć jak najlepiej!

A 27 maja to jest termin,który mi na pierwszy usg genetyczny podali ;-)

To moze akurat sie wpasujesz w te date :), mialybysmy dzieciaczki ur. w tym samym dniu .

Na Polnej!już sobie obejrzałam tam porodówkę podczas przyjęcia do szpitala i nie wyobrażam sobie teraz innej opcji! Mały ma mieć jak najlepiej!
Ja tez na Polnej

Rurka ale masz śliczną córeczkę :) I jakie długie włoski ah zazdroszczę Ci potwornie ! :)

Potwierdzam..sliczna blondyneczka :-)

Bardzo bym chciała!Ale jakoś mi się nie wydaje,żeby się udało:/A może mi synuś niespodziankę zrobi:-)

o rany , zuzia przesliczna :-)

aga super ze was puscili!
ja mialam dzis skurcze na ktg takie na 80 co jakies 5-10 minut, i w ogole nie czulam :confused2::eek: nawet tego twardnienia o ktorym mowi hatszept. wiec nie wiem co ze mna nie tak, nawet polozna sie dziwila.

Cisnienie bez leków 160/100-110, a z lekami (dopegyt) różnie na początku było około 130/90-85 i to było ok, a teraz pada poniżej 120/70 co w moim przypadku nie powinno być niższe.

Ja tez mialam zlecony dopegyt, ale jak bralam to mialam za niskie. Teraz jak mierze w domu to mam ok, ale u gin azawsze wyzsze.

Bardzo bym chciała!Ale jakoś mi się nie wydaje,żeby się udało:/A może mi synuś niespodziankę zrobi:-)

To trzymam mocno za majowa niedziele :happy:

reklama
josi ja jak byłam w szpitalu bo miałam skurcze co 7 minut to czuć -czułam,ale nie bolało,a dochodziły do 100 i nawet lekarz był zdziwiony:szok:
nie jesteś sama!!!

Do góry