reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
no u nas w sumie też nie ma obowiązku,ale jak chcesz to musisz mieć swój żel.A ja chyba mimo wszystko chcę:szok:

no u nas w sumie też nie ma obowiązku,ale jak chcesz to musisz mieć swój żel.A ja chyba mimo wszystko chcę:szok:

Też będę chciała! Nie ma głupich :-)
A mój brzuszek po 2 dawkach antybiotyku już nie kłuje!!! Kurde ale mnie ten lekarz wkurzył - dziś sobie stwierdził, że to nie jest główny objaw!!! Może i nie główny ale jakiś jest więc dziwne, że się nie zainteresował. Ważne, że mam antybiotyk i wyleczę to paskudztwo!
Aaaaa a malutka Rurki jest przeeeeeurocza! Ja czuję, że poród się zbliża wielkimi krokami. Jakoś tak mam takie przeczucie od kilku godzin :-)
Aa Panie z 38 tyg w suwaczku proszone są o wypakowanie się co by dla Nas miejsce zrobić :-p Bo może Naszym Dzieciom tak głupio jest wciskać się przed kolejkę, co??!! One grzeczne są i chcą poczekać na swój czas więc 38 i 37 w bloki startowe prosimy :happy:

BMR - to dobrze, że te kłucia Ci przeszły :)

A co do rozpakowania się - wątek jest czerwcowy, więc może dzieci na ten "czerwiec" tak czekają :-D i jak czerwiec przyjdzie tak się wszystko ruszy lawinowo :-D
Ja jestem usprawiedliwiona, dopiero 34 na suwaczku, czekam na swoją kolej :D

Ja też wole mieć zrobioną choć nie jestem pewna czy będzie mi to potrzebne bo od dwóch tygodni tak do dwóch godzin po każdym posiłku mam bardzo luźna 2 (przepraszam delikatne osoby ) więc wszystko posprzątane

BMR gdyby to ode mnie zależało to bym już z tych bloków wystartowała ale Magdzi chyba się nie spieszy

BMR - dzięki, aż mi głupio, ale ja zawsze jakas taka zorganizowana byłam, tak jak Klusia lubię mieć poukładane, posegregowane, a jeśli chodzi o takie przygotowania dla dziecka, to chyba głownie praktyka i może trochę też mój wiek... podchodzisz na spokojnie, z rezerwą, ale i na czas.

A ja nic nie poradzę na to, że moje maleństwo chyba wie, że ma jeszcze trochę ponad tydzień, to grzecznie siedzi. U nas zimno, pada, wieje, a w brzuszku cieplutko, to co sie będzie spieszyć.

Po tej nieprzespanej nocy jestem nie do życia - cały czas leżę. Skurcze nieregularne ale są cały czas. Jeśli ja mam tak żyć jeszcze trzy tyg to dostanę depresji przed=porodowej! Po dzisiejszym badaniu - nawet jak skurcze będę miała regularne to nie wiem czy pojadę na porodówkę - jak jeszcze raz usłyszę po bad
.

A w którym szpitalu planujesz rodzić, na Polnej? Ktory gin Cie prowadzi?

U mnie juz tylko tydzien do porodu...............:szok:
U mnie chyba tez, jak dobrze pojdzie, to cc 27 maja :szok:

BMR ja się już w ten bloczek startowy wpasowałam,ale mój synek jakoś nie bardzo!!!Śmialiśmy się dzisiaj z M.,że jak na początku tak bardzo go prosiliśmy,żeby został u mamy w brzuszku to sobie dziecko przemyślało i na koniec stwierdziło,że poczeka!I dobrze,że dostałaś leki, to sie podleczysz przed porodem.Jak tak czujesz to życzę,żeby się już natychmiast ruszyło i przestało męczyć!!!:tak:
Tialana ja też mam taką 2,żeby nie powiedzieć,że baaardzzoooo luźną,ale i tak wolę się zabezpieczyć.
Zuzia jest śliczniutka!!!!

Addiena, Ania jak ja zazdroszczę tym,co mają już zaplanowane cc i wiedzą,kiedy będą miały swoje maluchy przy sobie.....

Właśnie popatrzyłam na mój suwaczek i kończę 38 tydzień!!!

Ostatnia edycja:
Addiena, Ania jak ja zazdroszczę tym,co mają już zaplanowane cc i wiedzą,kiedy będą miały swoje maluchy przy sobie.....

Właśnie popatrzyłam na mój suwaczek i kończę 38 tydzień!!!

Ja mialam miec za 2 tyg. ale raczej stanie sie to w przyszla niedziele. Fakt, wole planowane, ale stresik i tak jest.

Ruda u Ciebie lada moment tez sie moze zaczac, magiczny 38 tydzien zakonczony :-)

reklama
Witam i dziękuję za && jeszcze puścili Nas w dwupaku do domu, ciśnienie wysokie jak biore leki to za niskie :/ co grozi odklejaniem łożyska- mamy na siebie uważać. A te moje bóle brzucha to były skurcze na 50%% po nich chyba nie chcę wiedzieć jak wyglądają te całkowite. Coś w rodzaju czopu (śluz brązowo- krwisty) przez dwa dni mi odchodził. No i młody ma już 3kg więc chciałabym jeszcze do 2tyg go ponosić, a potem robić wszystko co przyspieszy poród :)

Do góry