Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewcyzny, kóre teraz lub wczesniej miałay planowe cc( ze znieczuleniem podpajęczynówkowym) miąłyście uczucie duszenia po podaniu znieczulenia? Ja czytam wąłśnie o planowych cc i tak wiele baabek pisze o tym uczuciu- to musi byc okropne- starsznie sie tego boję![]()
no więc ja sobie tak samo wmawiamzaza26 ale przecież na miękko jajka też są poddawane obróbce termicznej powyzej 80 stopni. Więc może gotowanie - na miękko lub na twardo - zabije salmonellę? Ja sobie tak po cichu wmawiam )
Witam wszystkich,mialam termin na czerwiec a wyszlo ze ide w ta srode.37 tydzien i zalecenie cesarki...![]()
cześć SafiraZdrowego rozwiązania!
![]()
Muńka dzięki za ten artykuł, i ciekawy i smutny zarazem....
Ja tez uwielbiam jajka na miekko ale nie odwazylam sie zjesc w ciazy... wszedzie pisza, zeby nie jest surowych produktow, serow plesniowych, mieso musi byc upieczone wiec i jajko powinno byc na twardo... tak mi sie wydaje. Ale skoro nic Wam nie jest to spoko.
A ja wlasnie wstawilam do piekarnika ciachoooo Biszkopcik cynamonowy- - Przepisy w 15-30-60 minut - bloog.pl pierwszy raz robilam wiec zobaczymy co z tego wyjdzie.... ale pachnieeee suuuuperrrrrrrr a moj P uwielbia cynamon
nio i to afrodyzjak wiec moze da sie wykorzystac
przed porodem.
Bo ja tu tuz, tuz i NIC......:-(