reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Młodak - trzymam kciuki abyś dotrwała, jednak co planowa CC to planowa ;)

HolyKate - no u mnie to za wiele zachowanie Cleo się nie poprawiło... Szymka drapała jak chciał do niej podejść - bo to ona musiała mieć ochotę na pieszczoty. To ona musiała mieć ochotę, żeby mu dać byczka, sam nie mógł do niej podejść, bo uciekała...Ale on się bardzo szybko tego nauczył, bo i był do niej bardzo delikatny! Za to NIC na stole ani w kuchni nie można było zostawić, wszystko trzeba było chować, bo nawet ostre leczo czy ostrego kurczaka z KFC potrafiła sprzątnąć z talerza i zjeść... Ja to ostatnie miesiące zanim ją oddaliśmy, to tylko ją non stop goniłam skądś... Już byłam nią WYCZERPANA!!!

Lena - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

Ja też miłośniczka tatuaży, mam moją kochaną smoczycę na plecach ;)
gallery-14014384-500x500.jpg

reklama
Rysica - twoj tez super!!!:tak::-)
ja mam nadzieje ze w tym roku uda mi sie jeszcze zrobic nowy na przedramieniu tez tribal ale tym razem polaczony z imionami dzieciakow:tak:

Dzień dobry! :-)
A co tu taka cisza??????

Młodak, już niedługo! :-)

W nocy mnie już tak brzuch bolał, że musiało się skończyć na 2 nospach...ale pomogło :tak:
Dziś ktg.

Miłego dnia!!!!!

reklama
Dzień dobryyy, chyba jestem pierwsza :D

Rysica, gkvip2505 - ładne tatuaże :) też mam, w sumie nawet się zajmuje tatuowaniem ludzi, póki co hobbistycznie ale jak wszystko pójdzie po mojej myśli to będę to robić zawodowo tak więc zapraszam do mnie na następne jak coś :D

mlodak - powodzenia! Trzymam mocno kciuki, bo mnie też czeka cc za 2 dni :(

PaulinaMaria - Znam ten ból, dzisiaj pół nocy nieprzespane, ciągłe pobudki, brzuch boli jak na @, skurcze są ale nieregularne, krzyż chyba zaraz mi wybuchnie, no i mam stopy jak baleroniki, tak spuchnięte że nie wiem gdzie mam kostki.

Zastanawiam się czy to nie dzisiaj zacznę rodzić, mam dziwne przeczucie :o

Do góry