Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
raz tylko skurcz.Życzę dużo siłyDzIeKi. Nie mam sily nawet pisac. W slrocie cc przezylam fatalniedarlam sie z bolu doslownie
teraz tez masakra puls mi skacze, bola miesnie brzucha tak ze nie moge oddychac..... Nie wiem jak zcisnieniem.... Nadal wglowie mam najcArniejsze scenariusze
takzeprosze o modlitwy. Mala jest cudna..... Pikna - jutro jak bede wstanie dodam fotke.......
Iwon - co będziesz sprzątać - daruj sobie! Faceci i tak nie zauważą, a taki bałagan sami pewnie zrobią, że ręce Ci opadną. Niech mąż po imprezie sam sprząta!![]()
Ale te koreczki mu jednak zrobiłam
Niech zna moje dobre serce ;-)

Masz już córcię! 
Życzę dużo siły
zajadam truskawki i czereśnie no i czekam na mecz.

tak jak piszesz najwazniejsze, zeby corcia byla zdrowa. Masz racje sprobuj jeszcze w tej przychodni okulistycznej i zobacz co powiedza. 
Ja często się tak czuję a raczej na początku tak się czułam bardziejCzuję się dziś jakaś pominięta na forum... :-( ;-)
Avo - fajnie,ze masz juz malutka przy sobie. Badz dzielna,niedlugo wszystko minie i bedzie lepiej. Ja sie przyzwyczailam juz do mysli ze czeka mnie cc i wierze,ze bedzie ok.
ale ja może dlatego, że nowa jestem ;P Rysica- to jutro nalesniki mowisz![]()
Munka- najwidoczniej tak musialo byc, ja to zawsze mowie, ze nic sie nie dzieje bez przyczynytak jak piszesz najwazniejsze, zeby corcia byla zdrowa. Masz racje sprobuj jeszcze w tej przychodni okulistycznej i zobacz co powiedza.
A moje dziecie uparcie siedzi, nie moge nigdzie dostac oleju rycynowego :-( a herbaty z lisci malin, co za kraj a to jedyne rzeczy jakich nie sprobowalam, zeby wywolac porod :-(
Ehhhh te hormony dzis znowu czuje sie cudownie i pozytywnie nastawiona w przeciwienstwie do poprzednich 2 dni![]()
naleśniki jutro