Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dołączam do grona tych, które maja dość...za mną straszna noc...prawie oka nie zmrużyłam..ból brzucha był tak silny, że myślałam, że oszaleję;( do tego mały tak się kręcił, jak jeszcze nigdy-aż się przestraszyłam,ze kreci się za bardzo..niestety nadal tak się czuję...zero sił, słabo mi i ten ból brzucha;(nie mam pojęcia o co chodzi....
No i też juz mam dosyc pytań czy to juz....powiedziałam mojemu G, że jak urodzę to damy ogłoszenie do radia;/;/ zeby nikt bron Boze nie czuł się pominięty..eh
pospałam godzinkę- samopoczucie niestety sie nie zmieniło.;( mogłabym chyba caly dzien spac;/ mlodak to sprawdzian Naszej cierpliwości z tym czekaniem;/;/;/

Tez moja sie tak wieczorem wierci ze az sie boje czy wszystko z nia ok. Ciagle nie rodze choc wieczory sa lekko przerazajace dla mnie, pobolewa mnie jak na okres i jak dzidzia sie rusza to az boli tam na dole. Ciagle zastanawiam sie czy to juz ta noc
POMOCY
wkurzył mnie, a miałam w planach wieczorne baraszkowanie a odechcialo się wszystkiego.