Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dołączam do grona tych, które maja dość...za mną straszna noc...prawie oka nie zmrużyłam..ból brzucha był tak silny, że myślałam, że oszaleję;( do tego mały tak się kręcił, jak jeszcze nigdy-aż się przestraszyłam,ze kreci się za bardzo..niestety nadal tak się czuję...zero sił, słabo mi i ten ból brzucha;(nie mam pojęcia o co chodzi....
No i też juz mam dosyc pytań czy to juz....powiedziałam mojemu G, że jak urodzę to damy ogłoszenie do radia;/;/ zeby nikt bron Boze nie czuł się pominięty..eh
pospałam godzinkę- samopoczucie niestety sie nie zmieniło.;( mogłabym chyba caly dzien spac;/ mlodak to sprawdzian Naszej cierpliwości z tym czekaniem;/;/;/

Tez moja sie tak wieczorem wierci ze az sie boje czy wszystko z nia ok. Ciagle nie rodze choc wieczory sa lekko przerazajace dla mnie, pobolewa mnie jak na okres i jak dzidzia sie rusza to az boli tam na dole. Ciagle zastanawiam sie czy to juz ta noc
POMOCY
wkurzył mnie, a miałam w planach wieczorne baraszkowanie a odechcialo się wszystkiego.