reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam :-)

Ja tez sie teraz dobrze czuje a jestem ponad tydzien po terminie. I tak jak czekalam co dziennie, ze to juz dzis, moze jutro itd. to teraz juz stracilam nadzieje, ze co kolwiek sie ruszy i czekam na 18 czerwca na wywolanie:-) i jestem w 100% pewna ze nic mnie wczesniej niestety nie ruszy :-(

To nasz ostatni weekend jakies propozycje, jak mozna zaszalec przed porodem? o seksik musze sie prosic wiec odpada... :sorry2:

POWODZENIA NA WIZYTACH OBY JUZ OSTATNICH :tak:

Witajcie
To jednak niebyła najważniejsza noc mojego życia..................raczej najgorsza jaką miałam jak na razie w ciąży.
Jak zaczeły Mnie boleć biodra tak brzuch i oczywiście przeczyściło po olejku tak się położyłam spać ale sen nie przychodził tylko straszne zimno telepało Mną i zaczęły tak nogi boleć jakby mi ktoś je miażdżył...dostałam od mojego taką poduszkę która jest podgrzewana w mikrofali żeby troche rozbić ten ból i nic to nie zmieniło....
Zaczęły się skurczę trwające 3 minuty w dole brzucha i po 3 minuty przerwy masakra już myślałam że się zaczęło na maksa a po 1h stanęło
założyłam na pidżamę dress i bluzę polarową i ok 1 w nocy budziłam B zeby mi zrobił herbatę bo już miałam jazdy chodziłam po mieszkaniu przysiady nogi do góry kładłam i czułam zimno
i zasnęłam po tej herbacie do rana.....
a od rana ból od nowa i gorący bardzo prysznic na nogi pomógł potem doktorkowa pani ale to już na lekarskim.
Tak więc rekacja na olejek taakaaaaaaaaaaaaaa szkoda kasy i tych problemów .

Aga , Tialana, Muńka , Agulex- trzymam kciuki za was dziś i za resztę na przyszłe dni bo jak Mnie ruszy po masażu szyjki to nie wem kiedy tu zajrzę!!!!!!!!
:-);-):tak::-D

Sunshine - Ja w 40 i 3 dniu jestem i za 7 dni na wywołanie jak nie ruszy!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam :-)

melduje, że dalej 2 w 1 :-(
również czuje się dobrze nic mi nie doskwiera , siada mi jedynie powoli psychika :wściekła/y:
jutro udało mi się załatwić wizytę u gin , niestety nie mojej na ale cóż , L4 trzeba przedłużyć no i sprawdzi czy z małym ok :-)

december - zazdroszcze wykorzystania męża :-) mój się zaparł i nawet jak mu strzeliłam wykład o zbawiennym działaniu męskiego nasienia to stwierdził , że to to mi może dać, ale sama sobie muszę zaaplikować :-D bo on syna nie będzie krzywdził :no:

czerwcówki w szpitalach &&&&&&&

Paulina- dobrze ze u Ciebie szyjka miekka i polozna glowke mogla wyczuc, to kto wie moze i szybciej akcja sie rozwinie :tak: bo u mnie to szyjka dluga i twarda :szok: wiec sie obawiam czy to wywolanie wogole mnie ruszy :confused:
Kifsi- od mojego usluszalam to samo, ze on moze mi dac nasienie a ja sama sobie je zaaplikuje :szok::-D ale po kilku wykladach na temat jak jego sprema jest potrzebna, namowach poloznej i gadaniu znajomych wkoncu sie zlitowal i powiedziela, ze dobra skoro ma to pomoc malej wyjsc to juz sie "przemeczy" :szok: normalnie szok jakby za kare musial :-D nio ale kilka razy bylo i nic.... wiec stwierdzi, ze juz nie da sie wykorzystac bo to i tak nic nie daje :-(
Mlodak- dzieki nio wlasnie ile mozna czekac, ja sie czuje jakbym dostala dodatkowe 2 tyg za kare, ze cala ciaze dobrze sie czulam :dry:

Paulina- dobrze ze u Ciebie szyjka miekka i polozna glowke mogla wyczuc, to kto wie moze i szybciej akcja sie rozwinie :tak: bo u mnie to szyjka dluga i twarda :szok: wiec sie obawiam czy to wywolanie wogole mnie ruszy :confused:
Kifsi- od mojego usluszalam to samo, ze on moze mi dac nasienie a ja sama sobie je zaaplikuje :szok::-D ale po kilku wykladach na temat jak jego sprema jest potrzebna, namowach poloznej i gadaniu znajomych wkoncu sie zlitowal i powiedziela, ze dobra skoro ma to pomoc malej wyjsc to juz sie "przemeczy" :szok: normalnie szok jakby za kare musial :-D nio ale kilka razy bylo i nic.... wiec stwierdzi, ze juz nie da sie wykorzystac bo to i tak nic nie daje :-(
Mlodak- dzieki nio wlasnie ile mozna czekac, ja sie czuje jakbym dostala dodatkowe 2 tyg za kare, ze cala ciaze dobrze sie czulam :dry:

pospałam godzinkę- samopoczucie niestety sie nie zmieniło.;( mogłabym chyba caly dzien spac;/ mlodak to sprawdzian Naszej cierpliwości z tym czekaniem;/;/;/

No szczerze Wam współczuję. Ale tylko sobie wyobraźcie nagrodę....

Ale się rozkręciłyście, później Was nadrobię.
Powiem tylko, że ja dzisiaj się goszczę, najpierw byłam z Szymkiem u koleżanki klatkę obok, Szymek pobawił się z rok młodszą Klaudią, zaraz obiad, a po obiedzie idę do sąsiadki z pietra, co ma synka 1,5 rocznego, więc się chłopaki pobawią a my pogadamy ;P
Mąż co 2h dzwoni i pyta jak się czuję, po wczorajszym siedzi w robocie jak na szpilkach ;P Biedny.. No ale co zrobić?

reklama
Do góry